2777
2789

دوست دارم پیشش باشم اما چون دنبال حاشیه است اون بودنی ما هیچکدوم نمیریم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز فعلا جاری ندارم اما برای هرکی میرن خواستگاری نمیدونم چرا تهه دلم میگم کاشکی نشه و جاری دار نشم😔😐

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من از جاریِ دختر خالم بدم میاد     حس میکنم جاری خودمه ،بس که رو مخه    

منم از جاری دخترعموم 

بااون همه ثروت لباس خاب میپوشه تو مجالس فکر میکنه خیلی جذابه

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
منم از جاری دخترعموم  بااون همه ثروت لباس خاب میپوشه تو مجالس فکر میکنه خیلی جذابه

😂😂😂

لباس خواب چجوری ینی 

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

ی چند وقتی بود از نگاهای شوهرم و جاریم به هم اذیت میشدم وکلا ذهنم درگیر بود دوست نداشتم باهم روب رو شن چون اذیت میشدم یبارم خودم دیدم خودشو مالوند به شوهرم اما شوهرم صورتش طرف من بود و ندید 

کلا حس خوبی ندارم بهش و اینکه انقد مظلوم نمایی میکنه اگه برم چیزی بهش بگم گوشزد کنم همه میگن این بهش نمیخوره اینکاره باشه و فلان و امان  چیکار کنم