2777
2789
عنوان

مسموم شدم هی بالا میارم چی‌کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 45 پست
اره انگار تو اتوبوسم

بخاطر غذا نیست 

ویروس جدیده

مامان من الان 3روزه درگیرشه

امروز رفت سرم زد

ولی میگه از تو یا گر میگیرم یا سردمه

فردا برو دکتر انشالله زود خوب میشی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر غذا نیست  ویروس جدیده مامان من الان 3روزه درگیرشه امروز رفت سرم زد ولی میگه از تو یا ...

سردرد شدیدم دارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ممنون بچه ها

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ولی گلم بقولا  غذا با یه روز موندن خراب نمیشه که 

بجز اینکه ماهی باشه 

اگه نبات داری یکم نبات بکوب بذار رو گاز آب که شد یکم یه لیوان اب بریز روش یکم که به جوش اومد خاموش کن بخور 

نکنه نی نی مینی داشته باشی😅

کسی نیست بیاد پیششون

مامانش هست دید حالم بده هیچی نگفت 

سردرد شدیدم دارم

اره عزیزم برو دکتر فردا

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ولی گلم بقولا  غذا با یه روز موندن خراب نمیشه که  بجز اینکه ماهی باشه  اگه نبات دار ...

وای خدا نکنه چی بود گفتی اینبار پریودم خیلی کم بود     

الان خونتونه‌.اگر هست خودت بگو مواظب بچه ها باشه شما اژانس بگیر برو دکتر

تا بیمارستان همش مسیر فرعیه میترسم این وقت شب.

کسی نیس بهش بگی درست کنه 

مادر شوهر هست تا گفتم حالم بده اونم گفت حالم خیلی بده تازه گفت پوشک بچه عوض کن خراب کرده‌ خودش پا نشد حساب‌ کار دستم بیاد دیگه

[QUOTE=265728490]تا بیمارستان همش مسیر فرعیه میترسم این وقت شب.[/QUO

پس زنگ بزنی بهتره.ضرح حال میگیرن یا راهنماییت میکنن یا میان یه سرم‌میزنن راحت میشی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

سلام .چیکار کردی دیشب.بهترین

سلام عزیزم آره معدم خالی شد حالم بهتر شد .صبح دیدم بهترم دکتر نرفتم دیگه. ی سری دارو محلی حاضری پیدا کردم‌ برای دل درد بچه ها بود پودری خوردم حالم بهتر شد

سلام عزیزم آره معدم خالی شد حالم بهتر شد .صبح دیدم بهترم دکتر نرفتم دیگه. ی سری دارو محلی حاضری پیدا ...

الاهی شکر.بلا دور ازتون

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟