2789
آخی! حتما حکمتی توش بوده شاید نطفه ضعیف تشکیل شده بود و اگه میموند بچه فقط عذاب میکشید انشالله خدا یه جفت دوقلو سالم و صالح بهت عطا بکنه
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم صدر صد حکمتی توش هست ولی ماخبر نداریم خدا هیچ موقع بنده هاشو تنها نمیذاره همیشه حواسش به بنده هاش هست ان شاءالله به وقتش و موقعش به منم نی نی میده ولی چه کنم که کم صبر و کم طاقتم زنای دیگه که دور و برم هستن که میبینم بچه بغلشونه خوب پیش خودم میگم خدایا به منم بچه بده منم دوست لذت مادر شدن رو بچشم
قلقلی جون میچشی نگران نباش الان شوکولم بعد دو سه بار آی یو آی بالاخره مامان شد دیرو زود داره اما سوخت و سوز نداره آی یو آی و آی وی اف و این چیزارو برا همین وقتا گذاشتن دیگه تازه خداروشکر کن مثه خیلیای دیگه پلی کیستیک نیستی یا شوهرت مشکل نداره چندوقت پیش تو یه تاپیکی دختره میگفت مادر زادی رحمش کوچیکه و باردار نمیشه دلم براش خیلی سوخت بازم خدا رو شکر تو سالمی و بزودی مادر میشی انشالله
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما
قلقلی من همیشه دعات میکنم اگه قابل باشم
نمیدونم ننه و دخمل میگفتن
انشالله تو هم بزودی زووووود نینیت تو دلته یه گردالوی قلمبه