2777
2789
عنوان

کیا حالشون خیلی وقته خوب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست
میدونی وقت غصه ازحد ظرفیتمون میگذره غصه بقیه رو هم غصه خودمون میدونیم کم کم نسبت به دلخوشی هایی که د ...

بخدا اینقدر خودمو نگه داشتم الان اینم 

دلخوشی کوچیکم نیست 

اگه بود الان چمون بود 

دلم برا جوونا میسوزه که همه از دم افسرده ان

نه زندگی میتونن تشکیل بدن با این اوضاع 

نه تفریحی دارن 

نه.... 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم.ولی حالا بعدازگذشت چندسال دیگ کم اوردم و دیگ حال جسمیم عین روحمع داغون خراب همش افتادم روتخت همش ...

ولی من دلم میخواد خوبی و شادی رو اینجا تجربه کنم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
ولی من دلم میخواد خوبی و شادی رو اینجا تجربه کنم 

منم دلم میخاد اما هرچی دست وپامیزنم انگار توی باتلاقم هرچی تلاش میکنم بیشترفرومیرم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
والا من که تو شهر قدم میزنم،همه خدا رو شکر شادند.غمی نمیبینم تو چهره ها.همه کافه ها رستورانها پر،همه ...

ای کاش بقیه ام دیدشون عین شما بود 

منم دلم میخاد اما هرچی دست وپامیزنم انگار توی باتلاقم هرچی تلاش میکنم بیشترفرومیرم

همه چیز درست میشه ان شا‌ءالله من امیدم به خودشه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
تموم این چیزایی که گفتی برا من بود انگار.. منم امشب تولدم بود تو اوج دلتنگی همه فراموشم کرده بودن..

تولدت مبارک عزیز دلم 

🌹❤️❤️❤️🌹