دقیقا حال منو گفتی انکار بی حس شدم هیچی خوشحالم نمیکنه
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طبع پاییز و زمستان کلا کمی افسردگی و نوسانات خلقی هم میاره و یا تشدید میکنه...من واقعا از شروع آبان تا اواسط بهمن پژمرده میشماز نظر روحی.فقط دوست دارم بیشترش به خوابیدن بگذره.که البته رعایت تغذیه متناسب با طبع این فصل ها خیلی در بهتر شدن تاثیر میذاره.
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
چرااا همه افسرده آن اصن یجوری شدیم انگار که همه مردیم
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
میدونی وقت غصه ازحد ظرفیتمون میگذره غصه بقیه رو هم غصه خودمون میدونیم کم کم نسبت به دلخوشی هایی که داشتیم بیحس میشیم اگه غرق بشیم واویلاست سعی کنیم لاقل دلخوشی کوچیک کنار بذاریم متاسفانه همه تنهاییم و این تنهایی ها نابود کننده ان کاش میشد لاقل یه رفیق خوب همیشه ور دستمون بود
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻