2777
2789
عنوان

کیا حالشون خیلی وقته خوب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست

دقیقا حال منو گفتی انکار بی حس شدم هیچی خوشحالم نمیکنه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ۸سالگیم خوب نیستم ولی بازیگر قوی بودم جوری ک هیجکس شک نمیکنه چقد بده حالم.اماراستش این روزا ب ...

منم همه فکر می کنن توان زیادی دارم ولی من توان بازیگری ام خوبع نه روحی ام

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
من از ۸سالگیم خوب نیستم ولی بازیگر قوی بودم جوری ک هیجکس شک نمیکنه چقد بده حالم.اماراستش این روزا ب ...

منم یاد گرفتم بخندم الکی 

اما تا کجا 

چرا یه اتفاق خوب نمیفته

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

طبع پاییز و زمستان کلا کمی افسردگی و نوسانات خلقی هم میاره و یا تشدید می‌کنه...من واقعا از شروع آبان تا اواسط بهمن پژمرده میشم‌از نظر روحی.فقط دوست دارم بیشترش به خوابیدن بگذره.که البته رعایت تغذیه متناسب با طبع این فصل ها خیلی در بهتر شدن تاثیر میذاره.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

چرااا همه افسرده آن اصن یجوری شدیم انگار که همه مردیم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

به عشقم نرسیدم گفتم به درک 

خدا ازم عزیزم و گرفت گفتم اشکال نداره توانشو میده 

خودم مریض شدم گفتم اشکال نداره یه خیری توشه 

چاله بعدی 

چاله بعدی 

چاله بعدی 

بسه دیگه بابا 

دلم میخواد برم یه جا اینقدر جیغ بزنم که خلاص شم 

دلم گریه میخواد 

دارم دق میکنم 

میدونی وقت غصه ازحد ظرفیتمون میگذره غصه بقیه رو هم غصه خودمون میدونیم کم کم نسبت به دلخوشی هایی که داشتیم بیحس میشیم اگه غرق بشیم واویلاست سعی کنیم لاقل دلخوشی کوچیک کنار بذاریم متاسفانه همه تنهاییم و این تنهایی ها نابود کننده ان کاش میشد لاقل یه رفیق خوب همیشه ور دستمون بود 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تموم این چیزایی که گفتی برا من بود انگار.. منم امشب تولدم بود تو اوج دلتنگی همه فراموشم کرده بودن..

منم شب تولدم هیچکس به یادم نبود 

همه سرشون به خودشون گرم بود 

منم همه فکر می کنن توان زیادی دارم ولی من توان بازیگری ام خوبع نه روحی ام

منم.ولی حالا بعدازگذشت چندسال دیگ کم اوردم و دیگ حال جسمیم عین روحمع داغون خراب همش افتادم روتخت همش گریه میگن چیشده توگ خوب بودی میگم خوب نبودم وانمود میکردم خوبم

امشب بخدا گفتم توروخدا اگ قرارنیس همه چی خوب بسه من بردارببرپیش خودت تا خودم نیمدم💔🎈

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
تموم این چیزایی که گفتی برا من بود انگار.. منم امشب تولدم بود تو اوج دلتنگی همه فراموشم کرده بودن..

تولدت مبارک عزیزم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻