ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صبح که شد نهار درست کردن خمیر نان تنوری بعد از نهار میخوابیم عصر که شد شب من کار میکنم شستن تمیز کردن شام اوووو تاالان هم دارم بچم میخوابونم اصلا یه ساعت هم نمیشینم
صبح ساعت۶/۵پامیشم تا۷/۱۵بچه ها که راهی شدن تخت ها رو مرتب میکنم ظرفای صبحانه رو میشورم اگه گاز کثیف بشه تمیزش میکنم گردگیری، رسیدگی به گلام کم کم بفکر ناهار میفتم و تا اونم اماده کنم ظهر میشه دیگه کم کم بچه ها هم میرسن ناهارشونو که خوردن تا بشورم و دوباره گازو تمیز کنم باید بشینم با کلاس اولیم سروکله بزززززنم تااااا غروب یه شام سبک بخوریم باااازم و سروکله بزنم باهاش آخر شب هم جارو بکشم و تمیزکاری و تا این موقع هم خدمت شما 🫡🥴😂😂
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻