همسرم جراحی کرد وای خیلی اذیت شدیم یکسره من زخمشو تمیز میکردم و ناحیه باسن باید شیو میشد عمل آسونیه ولی مراقبت بعد عملش وحشتناک....حتما باید باز باشه به هیچ عنوان لیزر نکن
خوب پانسمانش بکنید من روزی چند بار با وسایل استریل تمیز میکردم دور بر زخم حتما شیو کن تا مو نره تو زخم...غذاهای پروتیینی بده بخوره ک گوشت سریعتر ترمیم شه...حتما حتما زخمش تمیز باشه دوش گرفتن بعدشش زخم با گاز استریل خشششک کن...یعنی من دو ماه تا لحظه آخرم رعایت کردم دکتر گفت این حجم از عمل خیلی زود خوب شده
ببین ما زنبور داری داریم خودمون عسل داریم ولی این کار و نکردیم فقط رعایت کن عفونت نگیر شیو کن حتما با سرم شستشو وسایلتو بشور ...خودش زمان داره کم کم خوب میشه حموم بره...گاز استریل فقط استفاده کن ...من کلی بابت اینا هزینه کردم
[QUOTE=265716318]خوب پانسمانش بکنید من روزی چند بار با وسایل استریل تمیز میکردم دور بر زخم حتما شیو کن تا مو نره تو ز ...[/QUOخوش بحال همسرتون زنده باشید ..
ببین ما زنبور داری داریم خودمون عسل داریم ولی این کار و نکردیم فقط رعایت کن عفونت نگیر شیو کن حتما ب ...
میره درمانگاه روزی دوبار گاز تعویض میکنه یه بار خونه بعداز حموم یه بار هم درمانکاه .. غذا رعایت میکنه پرتئینی میخوره ..اما میخواد بعداز دوهفته بره سرکار البته هفته دیگه کارش فروش کفش کارش سخت نیست اما باید رانندگی کنی تا محل کارش
میره درمانگاه روزی دوبار گاز تعویض میکنه یه بار خونه بعداز حموم یه بار هم درمانکاه .. غذا رعایت میکن ...
بببین کلا نباید زیاد بشینن یا از این بالشتهای مخصوص بگیرن چون میتونن کار کنند فقط نباید عفونت کنه...همسرم چند بار رفت بیمارستان انجام داد بعد خودم یاد گرفتم روزی چند بار انجام میدادم