2777
2789
عنوان

پول کارمندی و تقاضای همسری

164 بازدید | 17 پست

خانما همسرم تا یک مبلغ جمع میکنم که سرمایه ام بشه یا طلا میخرم میخاد آن طبا را با یه چیزی دیگه تعویض کنه یا موجودی حساب به یه مبلغی که رسوندم ازم میخاد و دیگه خدایاری 

حرفش هم این است که مگه ما فرق داریم و نمی تونم هم به هیچ طریقی ازش بردارم الان هم یک مبلغ زیر ۵۰ میلیون جمع کردم گذاشتم مهر اقتصاد توی معامله کم آورده تا موجودی منو فهمید ازم خواست کار و بارش هم خوبه توی خرید و فروش خودرو هست شما بودید چکار می کردید

حقیقتا نمیدادم 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر مم هرچی داره از منه! بنام منه! هروقت حقوق میگیرمم میدم بهش    و میگم بهش ک من دادما ک کارت راه افتاد  و باهاش کار میکنه چند برابرش میکنه   باز میزنه همشو بنام من برای همین بهش میدم   

شوهر مم هرچی داره از منه! بنام منه! هروقت حقوق میگیرمم میدم بهش    و میگم بهش ک من دادما ک ...

خب مال من برعکس هیچی که بنامم نیس میزنه زیرش من با سه بچه عشقی میرم سرکار آن هم بعد اینکه جمع شد یه جوری ازم میخاد دیگه الان مقاومت کنم؟

تحقیرش می‌کردم که از سرش بیفته از زمین به اسمون بباره؟ شوهرای مردم خونه می‌کنن به اسم زنشون، بعد شو ...

بهش میگم ببین من اگه هم بهت بده نشه مثل پول های گذشته که بهم پس ندی و هی بگی فعلا لازم دارم و اینا برمیگرده میگه تو از اول و همیشه مال خودت سفت میگیری و اصلا نخواستم من با سه بچه میرم سر کار اینهمه که سختی می کشم اصلا همکاری ندارد توی خونه

با این اخلاقش چرا میذاری از حسابت خبر داشته باشه‌؟ 

حمانتو کردم از دهنم در رفت خاک تو سرم

گذاشتم اونجا که بعد ۴ ماه وام صد میلیونی بگیرم با خواهرم اینا شریکی یک کاری بکنیم

خب مال من برعکس هیچی که بنامم نیس میزنه زیرش من با سه بچه عشقی میرم سرکار آن هم بعد اینکه جمع شد یه ...

اخه خواهر اگر مقاومت هم کنی  تهش  میبینی قیافه میگیره و زندگیتو زهر میکنه!  یجوری باید پس انداز کنی کلا نفهمه! بنظرم بده بره اینو  ولی این سری  بجای بانک  بده ب خانوادت قایم کنن براات  یا یجوری جم کن  ک نفهمه! قلک بنداز  یا زیر فرشی جایی ک پس انداز خودت باشه   و‌هیچجوره ام امار نده ک کفد گرفتی و‌چقد دادی ؟ یا توی  قرعه کشی های زنونه شرکت کنن ک پول دستت نباشه بفهمه  چون بفهمه و‌ندی برات زشت میشه جون شوهرته و‌اول و‌لخرش   چشم تو جشنی باهاش

خب بگو تو برای چی می‌خوای؟ پس‌انداز برای روز مباداست نه برای اینکه توی معامله‌های بی‌عقلانه دیگران ب ...

۲۰۷ ثبت نام کرده کم آورده از من میخاد در صورتی که خیلی ها برای کم آوردن از ایشون قرض میگیرن

2790
2778
2791
2779
2792