2777
2789
عنوان

شام چی خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 152 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مروری بر گذشته

سوپ ظهر 

و لوبیاپلوی دیشب😁

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
من اینارو صبحونه خوردم🤭

وعده شام تو خونه ما مثل صبحانه هست اصلا نمیتونیم غذایی برنجی بخوریم فقط، بعضی وقتا سوپ اش و حلیم بادمجون میخوریم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چه جالب یه همدرد پیدا کردم🥺🥺 ببخشید کاری کردم دل توام بگیره والا نمیدونم موندم بینم اگه بعد ۴۸ س ...

نه من دلم گرفته بود عزیزم..   منم گفتم  چ جالب 🥺

حالا میدونی من به این فکر میکنم خوراکی هیچی ندارم چجوری تحمل کنیم بیرون نریم؟😂 

با بابام سر شام دعوام شد قهر کردم اومدم تو اتاق الانم دارم میمیرم از گشنگی 😂

خدا بگم چی کارت کنه دختر بس که خندیدم🤣. ولی دور از شوخی خواهش میکنم موقع غذا خوردن حتی اگه والدین بی ادبی هم کردن شما ادامه ندهید چون غذا و نعمت خدا بقدری احترام و حرمت داره که نگم برات عزیز دلم

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
آره بعضی شبا ک درست کنم خب همونا رو میخورم دیگه امشب حال نداشتم دو جور غذا درست کنم🤭

😂😂من خیلی استعداد چاقی دارم همیشه رعایت میکنم مامانمم دیگه عادت کرده همچی رژیمی میپزه خودمم بپزم همینطور خانوادگی رژیم میگیریم

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

نه من دلم گرفته بود عزیزم..   منم گفتم  چ جالب 🥺 حالا میدونی من به این فکر میکنم خو ...

نتاپیکاتو خوندم اونجا ک گفتی شب یلدا تنایید 

چقد مث منی

دیونه😂😂 بزارذهمه بخابن بعد پاشو یچیز بخور 

من تشنمه😥

کاربری دست دونفره
خوش بحالتون التماس دعا

حاجت رواباشید

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
لعنت به رژیم من چندماهه درگیرشم🥴

مامان من خیلی سال درگیر رژیم بود و هر کاری انجام داد فایده نداشت تا زن پسر خالم با یه روش سنتی و دمنوش و این طوری تو سه مرحله بهش داد و تو ۴ ماه از ۸۰ کیلو رسید به ۵۰ کیلو کشته نشده الان اندامی و خوشگل شده😘😍😆