2777
2789
عنوان

شام چی خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 152 پست
به به چه غذای متبرکی

ان شاءالله قسمتتون باشه همین روزا سرسفره بابرکت خانم بنشینید

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
ان شاءالله قسمتتون باشه همین روزا سرسفره بابرکت خانم بنشینید

مرسی مهربان

ان شاالله حاجت روا بشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اوایل همسرم همینا رو میگفت وقتی رژیمو شروع کردم، نشستم باهاش صحبت کردم گفتم تو کار میکنی باید خو ...

خدا حفظتون کنه برا هم 

منم حتما همین کارو میکنم،مرسی ک گفتی عزیزم

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY
نتاپیکاتو خوندم اونجا ک گفتی شب یلدا تنایید  چقد مث منی دیونه😂😂 بزارذهمه بخابن بعد پاشو یچی ...

توام کلکسیون‌ مشکلات برات چیده شده پس🥲😁 

بهم خبر بده چیشد نتیجه 😂😂

مامان من خیلی سال درگیر رژیم بود و هر کاری انجام داد فایده نداشت تا زن پسر خالم با یه روش سنتی و دمن ...

وااای توروخدابه منم بگیدچکارکردن میخوام لاغربشم.خوش هیکل باشم.یهواز۵۳رسیدم به ۷۵-۸۰😭😭😭😭

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
وااای توروخدابه منم بگیدچکارکردن میخوام لاغربشم.خوش هیکل باشم.یهواز۵۳رسیدم به ۷۵-۸۰😭😭😭😭

دورت بگردم عشقم😘🥲😍

مامان من از طریق سه تا پکیج رژیم و لاغری گرفت از زن پسر خالم که پکیج اولش اصلاح مزاج بود و دو پکیج بعدیش لاغری بود همشم ۹۰ درصد دمنوش و گیاهی و سنتی بود بعد مصرف کرد بعد تو حدودا ۵ ماه ۳۰ کیلو کم کرد خلاصه این بار جواب داد براش

حالا اگه خاستی دقیق تر از مامانم بپرسم و فردا بهت بگم😘

دورت بگردم عشقم😘🥲😍 مامان من از طریق سه تا پکیج رژیم و لاغری گرفت از زن پسر خالم که پکیج اولش اصل ...

لطف میکنی گلم.

خداخیرت بده.

خسته شدم دیگه😭😭😭😭

بعدتومدت کم لاغرشدن پوستشون تیره وچروک نشد؟

لطف میکنی گلم. خداخیرت بده. خسته شدم دیگه😭😭😭😭

باشه عشقم میپرسم کاملا که چیکار کرده و فردا عصر یه جا تگت میکنم یا میام شخصی برات توضیح میدم عزیزم الان خواب تشریف داره🥲😘

باشه عشقم میپرسم کاملا که چیکار کرده و فردا عصر یه جا تگت میکنم یا میام شخصی برات توضیح میدم عزیزم ا ...

سایشون مستدام.

برقرارباشید