2777
2789
عنوان

کیا توی پریودی متوجه شدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 18 پست
من از مقعد رابطه داشتم  و منی ریخته شد داخل بعد یه هفته نامزدم فقط ببخشید دستشو کرد یکم تو واژ ...

یا  دیواره ی واژنت  خراش برداشته و اگه عمقی انگشت رو داخل کرده اگه بکارت داشتی شاید آسیب داده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نگران بارداری اینا نباشم؟

بی بی چک بزن بعد ببین نزدیک عادت ماهانه نبوده 

رابطه مقعدی رو سعی کن نداشته باشی چون ناباروری التهاب روده بواسیر عفونتهای شدید منجر به فیبروم کیست و اینا میشه وااااااای درد مزخرف وحشتناکشم که نگو من وقتی یک پزشکی بهم گفت درو از جون دچار سرطان روده میشی وحشت کردم یکی از آشناها میگفت پرستاره وخیلی ها رو دیده که بخاطر این رابطه مقعدی دچار سرطان روده شدن

نشانه التهاب روده اول سفت و بعد شل شدن گلاب بروتون مدفوعه 

انشاءالله زودتر برین سرزندگیتون و یکم بیخیال یکسری لوازم جهیزیه بشین منظورم آسونترش کنید که رابطه مستقیم داشته باشین که هم ثواب داره هم متنفر میشی از عقب این برنامه اگه شوهرت میخواد بامحبت راضیش کن خخخخ شوهرا همه چی میخوان بعد بیخیال میشن 

انشاءالله خوشبختی و عاقبت بخیری همه و شما

(من سره همین رابطه عقب ۹ساله نابارورم انواع بسته شدن لوله و بواسیر و کیست فیبروم و البته کمر درد دارم خیلی گناهم داره) 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بی بی چک بزن بعد ببین نزدیک عادت ماهانه نبوده  رابطه مقعدی رو سعی کن نداشته باشی چون ناباروری ...

مرسی عزیزم از توصیه هات

منظورت اینه رابطم تو زمان نزدیک عادت ماهانه بوده؟