2777
2789

الان دوهفته رژیم هستم با کالری شماری و نیم ساعت ورزش و سالم خوری شدم ۵۲ .)یه روزایی هم رژیم شکستم🫨

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب وزن کم کردین چند کالری دریافت میکنین

زیر ۸۰۰ .همش سبزیحات به همراه مرغ آبپز میکتم یا تخم مرغ آبپز با سبزیجات .چندتا بادوم هم در روز میخورم با یک واحد میوه و دوتا خرما .برسم به ۵۰ نون و برنج رو شروع میکنم اما محدود با همون کالری شماری

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
استپ وزنی نمیشی

نمیدونم فعلا چهارشنبه وزن کشی دارم ببینم چطوری شدم این هفته .خب نگاه کن یک روز در هفته کلا کلا آزادم همه چی میخورم زیاد شاید همین شوک بده استوم نکنم حالا این هفته میشه هفته سوم ببینم چطور میشه .البته من همش همش درحال رعایت کردنم اما الان کالری شماری میکنم به ۵۰ برسم