2777
2789

سلام خانمها ممنون میشم اگر راه حلی دارین بهم بگین اول اینو بگم که دختر من کلا خجالتیه و حرف نمیزنه الان کلاس اول نمیتونه با معلمش یا دوستاش ارتباط برقرار کنه اگر اونا بیان بهش بگن بیا بریم بازی خیلی هم خوشحال میشه میره بازی ولی خودش هیچ وقت نمیره پیش قدم بشه یا حرف بزنه کلا حرف نمیزنه دیگه خجالت میکشه و اینو باید بگم که دلیل اصلیش اینه که خیلی تنهاست و کلا بچه دور و برمون نیست و هم من هم شوهرم به شدت کم جمعیت و کم رفت و امدیم و خب نتونسته دخترم ارتباط گرفتن رو یاد بگیره حالا این بحث خجالتش باعث شده حتی برای دستشویی رفتن هم اجازه نگیره و توی مدرسه دستشویی نره هرچند به غیر از خجالت اصلا میگه نمیرم سختمه اونجا برم دستشویی یعنی هم خجالت و هم تنبلی یا نمیدونم حس اینکه شاید نتونه باعث میشه یه سری کارها رو انجام نده میشه لطفا اگر تجربه ای دارین چه در خصوص خجالت و چه در خصوص مجاب کردن بچه برای دستشویی رفتن در مدرسه من رو راهنمایی کنین خیلی سپاسگزارم

دستشویی که واجب نیس.نداره نمیره دیگه.اما در مورد خجالت منم یادمه اینجوری بودم.مامانم کلاس اول به معلم سپرده بود.یکم بیشتر از بقیه بچه ها منو مجبور میکرد حرف بزنم یا برن دفتر یا نماینده باشم.... خلاصه که یه ادم با اعتماد به نفس تحویل داد اخر سال به مامانم

خب شما میتونید یه روزایی برید مدرسه با مادر بچه ها آشنا بشید اونایی که بنظرتون خوبن رو باهاش رفت و آمد داشته باشین بعد در طول زمان اجتماعی بودن اون بچه روی دختر شما تاثیر میذاره

در مورد دستشویی رفتن هم میتونه زنگ تفریح بره اما اگه سر کلاس دستشویی داشته باشه بهش یاد بدین اجازه بگیره و با معلم خودش راحت باشه بهش بگین اون مثل مادر دوم شماست تا باهاش احساس راحتی کنه

آقا هستم ولی چش چرون که نیستم😎                   [M❤]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی چه کاری استعداد داره؟ مثلا اگر نقاشی اش خوبه از معلمش بخواهید توی زنگ نقاشی، گاهی از دختر شما بخواد چیزی رو به بچه ها یاد بده. اینطوری اعتماد به نفسش بالاتر میره و در ضمن ارتباطش با همکلاسی ها بیشتر میشه.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊