2777
2789
عنوان

بی بی چک

336 بازدید | 20 پست

سلام کسی می‌دونه بعد hcg کی باید بی بی چک بزارم؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
۱۴ روز بعد

من ۲۰ آذر زدم امشب ساعت۸ میشه ۱۴ روز تموم. ولی بی بی چک ساعت ۷شب زدم درسته؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بین ۱۴ تا ۱۸ روز جواب میده بستگی داره سیکلت چند روزست حالا جواب بی بی چی بود؟

امشب ساعت ۸، میشه ۱۴ روز که زدم. خب من تنبلی تخمدان دارم با دوفاستون پریود میشم ماه پیش ۹ شدم حالا دکتر برام ۷ دی برام آزمایش بارداری نوشته.. امشب ساعت۷ بی بی چک زدم مثبت بود می‌خوام ببینم کاذبه یا نه

نه درسته دیگه ۱۴ روز تموم شده اثرش رفته 

خداکنه خیلی دلشوره دارم🥲🥲

مبارکت باشه برای منم دعا کن تنبلی دارم منم و خیلی وقته منتظرم

ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشه هم شما هم من ،چله مومنون بردار برای بچه دار شدن خیلی خوبه 

مشکلم اینه دارو بهم نمیزاره بعدش کلی کیست میاره برام منم ولش کنم دیگه 

بهت نمیسازه ؟ آمپول hcg هیچوقت باعث کیست نمیشه باعث میشه آزاد بشه

قرص ها رو که میخورم اینجوری میشم با آمپول هم آزاد نمیشه کیست ها

چرا ؟ تا حالا لتروزول و کلومیفن خوردی؟