2821
2789
عنوان

افسرده شدم

220 بازدید | 28 پست

سلام خانوما شبتون بخیر 

دلم گرفته خواستم یکم حرف بزنم تا خالی شم 

من یه بار افسردگی داشتم اما خب درمان شد 

الان تقریبا یک ماهه که مریضم شدم و هم افسرده 

و مدرسه نرفتم دیگه از مدرسه هم بدم میاد از اون فضای مسخرش، دوستی هم ندارم دلم برای خودم میسوزه مامانم اینا میگن اگه دوس نداری امسالو نرو اما نمیتونم بگم نمیرم از همه چی خستم همش گریه میکنم همش منتظر بهانم که بشینم گریه کنم 😭 دلم میخواد حضوری با یکی حرف بزنم اما وقتی شرایطش پیش میاد هیچی نمیگم  الانم از بس گریه کردم  فشارم افتاده 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن سالته عزیزم ؟ دختر منم مدام ازینکه تو مدرسه دوستی نداره ناراحته ، ولی من اخلاقشو می دونم تقصیر خودش هست اما متوجه نیست

دخترم کلاس هفتمه

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
چن سالته عزیزم ؟ دختر منم مدام ازینکه تو مدرسه دوستی نداره ناراحته ، ولی من اخلاقشو می دونم تقصیر خو ...

هی من سال اخر راهنماییم 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای!