2777
2789
عزیژم یه سوال ذهن منو درگیر کزده مطمعنی روز ده دوازده اقدامت نشون داد شاید از اقدام قبل ترت باردار ب ...

نه من تحت درمان بودم کاملا مطمئنم چون هرماه سونو وازمایش میدادم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اونموقع تحت درمان بودم با دارو حامله شدم الان پسرم چهارسالونیمه

اهان به سلامتی خدا حفظش کنه برات 

عزیژم من فقط یه سوال ذهنمو درگیر کرده مطمعنی ده دوازده روز بعد اقدامت نشون داد؟ شاید از قبل ترش باردار بودی؟!

اخه میگی کلا تو اقدام بودی

اخه مگه فقط روز تخمک گذاری رابطه داشتی میگم شاید دو سه روز قبل تر از اون روز باردار شدی یعنی مثلا بعد سه هفته بیبی چکت مثبت شده 

نه که از ماه قبل باردار باشی

اهان به سلامتی خدا حفظش کنه برات  عزیژم من فقط یه سوال ذهنمو درگیر کرده مطمعنی ده دوازده روز ب ...

نه من هرماه کلی سونو ودارو وامپول میزدم مطمئنم که همون ماه باردار بودم من چون تخمک گذاریم با دارو بود و آزاد سازیشم با امپول بود قشنگ معلوم بود کی لقاح انجام شده و بعد ۱۲روزم بعد لقاح معلوم میشه که بارداری 

بعضیا چون لقاح دیر انجام میشه بعد تاریخ پریود معلوم میشه که باردارن 

منظورم اینه که این ماه بارداری مثلا خودت فکر میکنی مال دو هفته پیشه ولی درواقع مال سه هفته پیشه ولی توی همین ماه 

نه جون رفتم سونو وگف یه فولیکول داشتم اون ماه 

خب منم میگم شاید همون ماه باردار شدی ولی نه که بعد ده روز بقهمی شاید توی اقدامای قبلیت باردار شدی ولی توی همون ماه

منظورم اینه که این ماه بارداری مثلا خودت فکر میکنی مال دو هفته پیشه ولی درواقع مال سه هفته پیشه ولی ...

اگه قبلش تخمک ازاد میشد تو سونوگرافی ۱۳سیکل معلوم میشد ولی وقتی رفتم گف یه فولیکول داری بعدشم امپول داد تا ازاد شه گف تا ۳روز نزدیکی داشته باش

میشه یکم توضیح بدی 

ببین من تحت درمان بودم با دارو فقط تخمک داشتم روز ۱۳هرماه میرفتم ببینم تخمک هس یا نه چون اکه نباشه حامله نمیشی که 

بعد رفتم فقط یه دونه بودباهمون حامله شدم 

اهان پس تو اون سه روز باردار شدی

اره دیگه وقتی تخمک ازاد بشه تا چند روزش میشه باردارشی مثلا بعد پریود یا نزدیک پریود نمیشه چون تخمک گذاری نداری  چند روز قبل  تخمک گذاری وچند روز بعدش میشه فقط مثلا دوسه روز قبل وبعدش

اره دیگه وقتی تخمک ازاد بشه تا چند روزش میشه باردارشی مثلا بعد پریود یا نزدیک پریود نمیشه چون تخمک گ ...

منم متاسفانه روز تخمک گذاری رابطه داشتم حواسم نبود ولی فقط پیش اب ریخت داخل خیلی نگرانشم امروز بیبی چک زدم منفی شد فردا موعدمه دوازده روز از اونروز نحس میگذره