2777
2789
عنوان

قهر بی دلیل نامزدم

221 بازدید | 8 پست

سلام بچها دیشب داشتم تلفنی با نامزدم حرف میزدم بیرون بودم چند باری گفت برگرد خونه گفتم نه خواستم یکم اذیتش کنم چند باری تکرار کرد اما گوش نکردم بعد یهو خیلی سرد و آروم حرف می‌زد 

از دهنم الکی پرید گفتم پسر لوس گرفت خداحافظی کرد و قطع کرد حتا صبر نکرد خداحافظی کنم بعد نیم ساعتی رو با  زنگ زدم جواب نداد  حتا پیام دادم بهش  گفت پیام نده لطفا 

میشه لطفا نظری راهنمای یچی بگین من چیکار کنم کلافه شدم دفعه قبل سر همین موضوع های الکی یه ماه قهر پیش اومد نمیخوام جداً بینمون فاصله بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم نامزد سابق منم ایطوری بود ، ۶ ماه تحملش کردم و با قهرای بی موردش کنار اومدم اخرش یه شب پیام داد که چمدون نامزدی رو اماده کن میخوام بیام ببرمش کادوهاتم بهت پس بدم منم داغون شدم با این حرفش ، گفتم شاید میخواد بیاد از دلم دربیاره ولی وقتی اومد در عقب ماشینو باز گذاشته بود و گفت چمدونمو بذار و کادوهاتو ببر . اون شب بدتر شب زندگیم بود تا صبح گریه کردم و لرزیدم .رفت هیشکی هم وساطت نکرد که یه فرصت دوباره بهم بدیم .