2777
2789

اگه خاصیتی هم باشه متعلق به حنای رنگ داره،بی رنگ ها معمولا خاصیت درمانی ندارن.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه تو گوگل زده مثل حنای رنگ داره خاصیتش 

فکر نمیکنم.اما از حنای رنگ دار برند خوب مثل اتابک،من استفاده کردم خیلی خوبه..هم برای رفع اگزما و مشکلات پوستی و رفع شوره و پوسته سر،هم برای نرمی و ضخامت تار موها

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
اره میدونم حنا عااالیه ولی موهام رنگ داره

خب یه مقدار بی رنگشو امتحان کنید، خاصیت هم نداشته باشه ضرری هم نداره.اگه خوب بود باز استفاده کنید🌷