2777
2789

دیدم تاپیک قبلی تون یکی از کاربران گفتند من روانشناسم...

حقیقتا من روانشناس نیستم.تجربه شخصی دارم .اگر کمک تون میکنه تاپیک هام را مطالعه کنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم تاپیک قبلی تون یکی از کاربران گفتند من روانشناسم... حقیقتا من روانشناس نیستم.تجربه شخصی دارم . ...

چگونه دختری جذب ما میشود 

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
میشه درخواست دوستی بدم؟..اونجا بحرفیم..

معذوریت دارم عزیزم 

هر آنچه به کار کاربرها میومد را در تاپیک هام نوشتم...مطالعه کردین ؟

بیش از اون برام مقدور نیست چون تخصصش را ندارم 🥰

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

معذوریت دارم عزیزم  هر آنچه به کار کاربرها میومد را در تاپیک هام نوشتم...مطالعه کردین ؟ بیش ا ...

فقط یه مورد بگم . مشکلم اینه که از یه ادم معروف و تو اینستاگرام فعالیت میکنن‌‌...که حالا نمیخام اسمشو بیارم..خوشم میاد ولی با خودم تصور میکنم که مثلا بهش میرسم و از این حرفا...با اینکه ۲۱ سالمه ولی میترسم ایندم رو خراب کنم بخاطر این فکر یا خواستگارام رو رد کنم..بنظرتون مشکل کجاس؟..اگر که اونو تو تاپیکاتون گفتین لطفا بگید با چه عنوان🌹

فقط یه مورد بگم . مشکلم اینه که از یه ادم معروف و تو اینستاگرام فعالیت میکنن‌‌...که حالا نمیخام اسمش ...

نه نگفتم ...

اینکه از یکی خوشت بیاد که طبیعیه .

آدمهای زیادی از هم خوششون میاد ک مشکلی نداره عزیزم .

ولی آیا راه رسیدن بهش هست ؟ آیا میشه باهاش آشنا شد ؟

منطق این مواقع کور میشه ...

من سن شما را طی کردم .کراش هم داشتم 😁

اما گذشت و حتی یادمه نمیان .چون آدم به مرور واقع نگر میشه و از آدمی که تو دسترس نباشه دل میکنه

نه نگفتم ... اینکه از یکی خوشت بیاد که طبیعیه . آدمهای زیادی از هم خوششون میاد ک مشکلی نداره عزیزم ...

حس میکنم سخته🤕..میترسم زندگیمو خراب کنم میخام فراموش‌ کنم و دیگه به چشمم نیاد..درمورد احساس پوچی و عدم جذاب بودن حرف زدین تو تاپیگ؟