2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دارید این برنامه رو 

دروغه این برنامه ها . اونم که گفتم نرم افزاری بود که جاهای مهم مث اداره پلیس یا مخابرات و ...دارن . 

الکی نیست که عزیزم

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

جدی ؟😐

اره تازه یوقتایی یه چیزاییه چرت و پرتی دیگ هم اضافه می‌کنه از زندگی طرف ..که شوکه میشی ..مثلاً ما تو خونه مامانم رو به یه اسمی صدا میکنیم فقط تو خونمون ..شماره مامانم رو زدم تو این اسمی که مامانم صدا میزدیم رو گفت ..به جای اسم شناسنامه مامانم 

درخواست دوستی ندین   
😳😳😳😳😳 نگوووو

خدایی خیلی شگفت انگیزه ..اصلا نمی‌فهمم چطور این چیزا رو میگه...البته یه سری شماره های که جدیدا طرف راه اندازی کرده ..مثلا جدید خریده سیم کارتشو ..اطلاعاتی ازشون نمیده

درخواست دوستی ندین   
خدایی خیلی شگفت انگیزه ..اصلا نمی‌فهمم چطور این چیزا رو میگه...البته یه سری شماره های که جدیدا طرف ر ...

فک کنم بخاطر مجاز کردن دسترسی های برنامه به میکروفن و دوربین و ... هست که متوجه اطلاعات شخصی میشن . 

جالب شد . باید نصبش کنم

حالا نمیدونم اون اقایی که باهاش بودم دقیقا چی داشت . این بود یا چیزه دیگه ولی یادمه یه شب یه مزاحم تلفنی داشتم تهدید کرد که فردا به داییم که تو مخابراته میگم آمارتو درمیارم و فلان میکنم و ...

بیست دیقه نشد که اون اقا بهم مشخصات اون مزاحم تلفنی رو داد منم براش فرستادم 😂 و اونم دیگه هیچی نگفت فک کنم بدجور ترسید 😂😂

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

فک کنم بخاطر مجاز کردن دسترسی های برنامه به میکروفن و دوربین و ... هست که متوجه اطلاعات شخصی میشن .& ...

نه‌این دسترسی به چیز خاصی نمی‌خواد ..یعنی من دسترسی به هیچی رو بش ندادم 

درخواست دوستی ندین