2777
2789
عنوان

جاریِ حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست
اکه ب نظرت مغز ما منحرف چرا اصلا میای اینجا

چرا به خودت گرفتی 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید بریزی تو خونه یابخوری

هم چهار گوشه خونت بریز هم دوست داشتی بخور،عود خونت روشن کن انرژی منفی دور میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

قبلا تو اپارتمان بودیم یه خانمی بود وقتی غذای مثل ماهی و. میکو اینا میپخت چون بو داشت همیشه بعدش میو ...

این اتفاقا اینطوریه که اگه ماهی بوگندویی چیزی بپزه دره اتاقشو باز میذاره بوهاش بیاد تو راه پله

سرکه سفید بخر انداره دوقطره چهار گوشه خونت بریز و جلو درت

چهار گوشه منظورتون کجاها میشه 

منپاگر بخوام چهار گوشه کل ساختمون در نظر بگیرم میشه یکی اشپزنوتع یه گوشه تو اتاق یه گوشه تو حمام یه گوشه سرویس بهداشتی 

مثلا ما طبقه بالایم در وردوی ساختمون که به کوچه میشه یا دربی که به ساختمون هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
این اتفاقا اینطوریه که اگه ماهی بوگندویی چیزی بپزه دره اتاقشو باز میذاره بوهاش بیاد تو راه پله

یعنی از عمد باز میکنه بوش بیاد برا شما

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چهار گوشه منظورتون کجاها میشه  منپاگر بخوام چهار گوشه کل ساختمون در نظر بگیرم میشه یکی اشپزنوت ...

چهار گوشه میشه کنار دیوار های حال و اتاق همین یکم جلو در ورودیت ساختمونت بریز

چهار گوشه میشه کنار دیوار های حال و اتاق همین یکم جلو در ورودیت ساختمونت بریز

اها مرسی ببخشید سوال پرسیدم 

خدا کنه برا منم جواب بده

اها مرسی ببخشید سوال پرسیدم  خدا کنه برا منم جواب بده

ن عزیزم این چه حرفیه ایشالله ک جواب میده عزیزدلم

اتفاقا دنیای بدی شده...یه چیزا میشنوه آدم 😔

نه همه اینطوری نیستن 

من تاحالا بین دوست و آشنا و فامیل خودم اصلا نشنیدم 

اگر یه جاری یا برادر شوهر یه جایی خرابکاری کنه دیگه میگن آره همه همینطورن 

آخه خودشون از اینور رفت و اومد ندارن...دلش واسه ما سوخته که با هم قهریم ؟

همینکه اذیتت نمیکنه خودش خیلیه. بعضیا ادمو دیونه میکنن. ضرر نداشته باشه اشکالی نداره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻