2777
2789
عنوان

جاریِ حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ووتقعا سرکه دعوا رو کم میکنه 

اره عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره عزیزم

چطوری باید بریزن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بده راه پله رو گلباران میکنه😂😂 اگه میومد راه پله و 💨میومد چی میگفتی😵‍💫😵‍💫  بزار خوش باش ...

آخه خودشون از اینور رفت و اومد ندارن...دلش واسه ما سوخته که با هم قهریم ؟

باید بگه چ بوی بدی میاد اون طوری که جاری بیشتر میزنه

بزنه هرکاری میخواد بکنه حساس شه اون بدتر میکنه اتفاقا کم محلی اهمیت ندادن تو هرکاری بهترین انتقام و جوابه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزجان آخه عطر زدن تو راهرو بنظر کار تحریک کننده ای نمیاد ... ببخشید البته منظورش این نیس که شوهرت ...

نه بابا چه بویی؟کسی هرچندم بو بده که بوش نمیره تو خونه اونا

از کجا فهمیدی؟سرکه قرمز یاسفید؟

چون مامانم همیشه اینکار میکنه و هیچوقت تو خونه دعوا نیس،سرکه سفید، ازش یه نوک قاشق بخوری خیلی خوبه

چطوری باید بریزن

سرکه سفید بخر انداره دوقطره چهار گوشه خونت بریز و جلو درت