2777
2789
عنوان

شام من +++ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 69 پست
بعد شوهر من خیلی گوشد گاو حالت استیک دوست نداشت مثلا کباب تابه ای درست میکردم براش

ببین بخدا شوهرم نصفع شبام پامیشه غذا میخوره بعد می خوابه ولی اصلااا چاق نمیشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی زود چاق میشم خیلی سخت لاغر میشم میخام بدرم ازمایش تیروید میدم بخدا کم مخورم ولی نمیدونم چرا ...

منو تو شانس نداریم خواهر دختر خالم یه قابلمه میخوره ۱۰۰ گرمم چاق نمیشه اونوقت من یه لیوان آب میخورم ۲کیلو چاق میشم 🤦🏻‍♀️

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
منو تو شانس نداریم خواهر دختر خالم یه قابلمه میخوره ۱۰۰ گرمم چاق نمیشه اونوقت من یه لیوان آب میخورم ...

حتنا مشکلی هست ببین سعی کن گرمی بخوری چون ما سوخت ساز بدنمون پایینه بخدا الان همش دارم دارچین... اینل میخورم پریودم منظم شده

حتنا مشکلی هست ببین سعی کن گرمی بخوری چون ما سوخت ساز بدنمون پایینه بخدا الان همش دارم دارچین... این ...

باشه آجی 😘🫂

😘🤗🤗 من چه جوری این چربیارو‌ آب کنم آخه 

من فعلا دارم از زندگی لذت میبرمو و پرخوری میکنم،  از ماه دیگه تا عید فقط آب میخورم 🥲