2777
2789
عنوان

گیتار😍🥺

127 بازدید | 9 پست

من خیلی دوس دارم یعنی ک واقعا میخام تلاش کنم واسه یادگیریش. فق احساس میکنم یه نمه سخته 😁

کسی بوده اوایل  اینطور بوده باشه الان حرفه اي بزنه؟

میشع بگه چند وقت طول کشید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناخنننن کوتاااه 

من با اون دستی ک میزدم ناخنام کوتاه بود اون یکی بلند 😂😂

تو اول سبک مورد علاقتو پیدا کن بعد یهو میبینی خسته شدی ازش 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

ناخنننن کوتاااه  من با اون دستی ک میزدم ناخنام کوتاه بود اون یکی بلند 😂😂 تو اول سبک مورد عل ...

با اینکه من عاشق ناخنام هستم هرچی میشد کوتاه نمیکردم 

شوهرم به شخصه اصرارم میکرد😞😂

ن خسته نمیشمممم🥲😂😂 امروز ناخنام کوتاه کردم😐

😂🥲

چه عالی قطعا موفق میشی عزیز دلم 

اگر دنبالشی و بهش علاقه داری با پشتکار قطعاااا ب درجات عالی میرسی هر چند تو یه حرفه کوچیک و دم دستی 💙🦋

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز