2777
2789
عنوان

بدون عنوان

90 بازدید | 8 پست

به سرم زده کار کاشت ناخن شروع کنم میخوام اولش کار تو خونه انجام بدم بعد یکی دو سال با مشتری میز تو سالن کرایه کنم حس میکنم اگر یه کاری شروع نکنم با وجود اینکه همسرم مرد خوبیه زندگیمو تموم کنم چون غریبی و غربت عذابم میده 

https://jetsho.net/question/mind-chips-elon-musk/ممنون میشم بعد اینکه متنم رو خوندی و تو نظرسنجیم شرکت کردی پروفایلم رو یه چک بکن منو بیشتر بشناسی شاید علایق مشترک داشتیم😁❤️

آره اول اینکه کاره پر درآمدیه و بعدم دیگه مستقلی سرگرم پیشرفت خودت و کارت میشی اینجوری نه تنها از دید. شوهرت بلکه از دید همه و اطرافیانت هم یه فرد جذاب و مستقل و کار کن میشی بنظرم فکر کردن بسه پاشو عمل کن اقدامی در جهتش انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هزارتا عنوان منفی تو سرم بود کدومو بزنم که با خوندنش انرژیش بقیه رو عذاب نده؟؟؟

بنطرم حتما شروع کن بخاطر اینکه حالت خوب باشه کارهای اینطوری باعث میشه دوست پیدا کنی و غریبی عذابت نده