2777
2789

سلام بچها

من بهارم

baharr_76  خیلیاتون میشناسینم .

چند روز پیش یه کاربری عکس از بچگی هاش گذاشت تیپ و استایلش تاپیک پربازدید شد.  اگه دیده باشین تیپش یجوری بود که اصلا باور کردنی نبود بیرون اینجوری تیپ میزده

من فقط گفتم من بچگی همیشه مرتب لباس میپوشیدم 

تو بزرگتری بالا سرت نبوده؟ همیننن 

ینی من چون نظرم این بود باید کاربریمو میترکوندن؟😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بنظر منم زشت بوده ولی خب یه تذکری چیزی میدادن نه اینکه بترکونن🤧هزار تا حرف بدتر من اینجا شنیدم🙏🏻🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ارهه

بد گفتی عزیزم ...شاید شما منظوری نداشتی اما خب آدم ناخودآگاه برداشت بد میکنه

از دلش دربیار

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

شاید منظورت بد نبوده ولی واقعا حرف بدی زدی دیگ 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بله واقعا حرف زشتی زدی و حقت بوده بترکی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫