2777
2789
عنوان

حقوق ۳ تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 44 پست
یه سال ونیم طبقه بالای خونه مادر شوهرم اینا هستیم وقتی خونه‌م صدام‌میکنه میرم اونجا معمولا باید آش ...

منم حدود ۱۰ ماهه ازدواج کردم

عزیزم درکت کردم. پس تو حتما برو که خونه نباشی بره رو اعصابت یا قرار باشه ناهار براش درست کنی. برای تو بهتره که بری

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه سال ونیم طبقه بالای خونه مادر شوهرم اینا هستیم وقتی خونه‌م صدام‌میکنه میرم اونجا معمولا باید آش ...

صدرصد برو سرکار. خودتو پابند خونه و آشپزی نکن‌ . اگه نیازمالی داری برو سر همین کار‌ اگه نداری برو کلاس زبان و باشگاه

منم حدود ۱۰ ماهه ازدواج کردم عزیزم درکت کردم. پس تو حتما برو که خونه نباشی بره رو اعصابت یا قرار با ...

مرسی عزیزم‌

حالا کلاس بهتره یا کار 

کار خوبیش اینه ساعتش زیاده کمتر خونه م

صدرصد برو سرکار. خودتو پابند خونه و آشپزی نکن‌ . اگه نیازمالی داری برو سر همین کار‌ اگه نداری برو کل ...

نیاز مالی نداریم خداروشکر 

ولی محل این کار خیلی برام نزدیک 

باشگاه ‌و کلاس هزینه رفت وامدش هم هس بجز هزینه خودش 

حس می‌کنم کار ساعتش بیشتر که خونه نباشم 

مرسی عزیزم‌ حالا کلاس بهتره یا کار  کار خوبیش اینه ساعتش زیاده کمتر خونه م

والا اگه مادرشوهرت کنارت نبود میگفتم بری کلاس ولی با این شرایط برو تا عصر نباشی. کلاس فوقش دو روز در هفته دو ساعت باشه. حالا درسته تو خونه هم با چیزایی ک یاد میگیری سرگرم میشی ولی بازم صدات میزنه

خیلی کارش سنگین نباشه و اگر سختت نشه خوبه چون وقتی بری سر کار کلی تایمت میره اینم در نظر بگیر که ممک ...

کارش فقط ثبت اطلاعاته عزیزم 

میگم که بمونه خونه مادرشوهرم صدام میکنه بیا پایین و باید آشپزی کنم اونجا و با بره بیرون بشینم خونشون با خرید میکنه صدام میکنه بیا اینارو ازم بگیر

والا اگه مادرشوهرت کنارت نبود میگفتم بری کلاس ولی با این شرایط برو تا عصر نباشی. کلاس فوقش دو روز در ...

اره عزیزم همینطور کلاس تایم کمی ازم‌میگیره 

حتی خریدم میره صدام میکنه بیا خریدارو ازم بگیر بذار یخچال و کارای دیگه

کارش فقط ثبت اطلاعاته عزیزم  میگم که بمونه خونه مادرشوهرم صدام میکنه بیا پایین و باید آشپزی کن ...

خوبه عزیزم اگر بیمت کنند که عالی نکنن هم به نظر خودت برا خودت بیمه رد کن

اره عزیزم همینطور کلاس تایم کمی ازم‌میگیره  حتی خریدم میره صدام میکنه بیا خریدارو ازم بگیر بذا ...

حتما کارو قبول کن.