2777
2789

سلام الان سیکل 23قاعدگی هم از دیروز دوتا لک دیدم و خونریزی،اما الان حدود یک هفتس حالت تهوو دارم مثل حاملگی اولم،مرغو گوشت دوست ندارم ،از اشپزخونه بدم میاد،حتی از بعضی رنگا بدم میاد،از ادکلن بدم میاد،با این و جود که لک دارم با خونریزی خفیف،مثل پریودی همیشه نیس زودتر از موعدم هست،چکار باید بکنم؟حتی مزاجم عوض شده من عاشق شیرینی بودم الان باید غذام حتما ترش باشه،دارم دیوونه میشم،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هس عزیزم چون منم دوهفته قبل اینکه تستم مثبت بشه حالت تهوع داشتم 

برا بارداری اولم به شدت ویار داشتم،چندتا علائم مثل اونم دارم ،فقط میترسم حامله باشم داره سقط میشه یا ضعیف یدنم لک میبینم ،چکار کنم اگر حاملم بمونه از سقط جلوگیری بشه

برا بارداری اولم به شدت ویار داشتم،چندتا علائم مثل اونم دارم ،فقط میترسم حامله باشم داره سقط میشه یا ...

ن لک کطبیعیه عزیزم احتمالا لانه گزینیه غذاها گرم زعفرون پونه زرشک اینارو فعلا نخور 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
خون پریوده یا خون لانه گزینی؟چندروز عقب انداختی؟

عقب ننداختم دقیقا روز لانه گزینیه ولی لکام داره بیشتر میشه ولی مثل پریودی نیستن،اخه من نمیخواستم باردارشم آمادگیشو نداشتم بدنم خیلی ضعیفه تازه پسرمو از شیر گرفتم