2777
2789

برو پیش دکتر کیوان خوشخو خیلی کارشون خوبه خواهرم پیش ایشون عمل کرده خیلی خوب شده الان یه سال میگذره از عملش و هیچ مشکلیم براش پیش نیومده نمونه کاراشونم میتونی بری ببینی که بهتر تصمیم بگیری من لینک سایتشو میذارم برو ببین https://dr-khoshkhoo.com/

دکتر نصیبه رستمی دکتر خیلی خوبیه . من خودم پیش ایشون عمل بینی انجام دادم و کاملا راضی هستم. مشکل تنفسی هم خداروشکر ندارم. چندتا از دوستای خودم و خواهرمم پیش ایشون عمل کردن. در کل جراح باتجربه هستن.
من شماره تماس و آدرس مطب شو برات میذارم
میدان ونک،خیابان گاندی،کوچه بیست و یکم،پلاک 24،واحد 13
09017959599

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهترین حسسسسس دنیا اینه که آدم بعد ۴ سال هنوز از عملش راضی باشه. دکتری که همون جلسهی اول قشنگ میشینه دونهدونه ایرادها رو برات توضیح میده و اصلااااا سرسری رد نمیشه، معلومه کارش درسته. من که هرکی پرسید، خیالم راحت بود معرفیشون کنم 🥰🥰

قبل عملم دوبار رفتم مشاوره البته من هر چقدر بگم فکر میکنی الکیه خودت برو پیشش میفهمی منظورم چیه

دکترم محمد مجیدی توی تهران بود

بینیممممم طبیعی جراحی کردم 😅

بهترین حسسسسس دنیا اینه که آدم بعد ۴ سال هنوز از عملش راضی باشه. دکتری که همون جلسهی اول قشنگ میشینه ...

منم با مجیدیییی جراحی کردممممممم

یکی از مزیتهای دکتر مجیدی که من ۱ سال پیش خیلی برام مهم بود، عدم استفاده از تامپون بود. با توجه به اینکه بینی استخوانی داشتم، فکر میکردم بعد عمل خیلی اذیت بشم 😰 ولی واقعاااااا خونریزی کم بود و خیلی راحت دوران نقاهت رو گذروندم. الانم که میبینم نوک بینیم چقدر عالی و شیک شده، میفهمم چقدر خوششانس بودم 😍💖

بینیمممم طبیعی جراحییی شدهههههه

من حدودا ۹ ماهه بینیمو تهران پیش دکتر رومیانی عمل کردم خیلی راضیم خداروشکر هم فرمش خیلی قشنگ شده هم بویایی و تنفسم خیلی اکیه با اینکه هنوز یک سالم نشده قشنگ تو صورتم نشسته و کلا خیلی دوسش دارم جدا از اینا واسه من برخورد و مشاوره خوب و صادقانه هم خیلی مهم بود که خدایی دکترم خیلس با حوصله برام وقت گذاشت و همه چیو بهم توضیح داد تازه با اینکه مشاوره من آنلاین بود