2777
2789
الان بزارم رو حرارتی که گفتی

گرم کن اون توسترو حدود ۵ دقیقه اول بزار رو همون ۱۷۰ درجه ، بعد ک تایم تموم شد بزار رو ۸ دقیقه ۱۶۵ بزار خودت بعد پنیرشو نگاه کن طلایی شده یا نه

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه ببند درشو، کاش یک کم مواد پخش میکردی تخت میشد حالا عیب نداره تجربه اولته کم کم میاد دستت

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
[QUOTE=265630602]چی شد درست شد.؟ [/QUOTE نگا کردم خمیرش طلایی شده ولی پنیرش ذوب نشده

خب المنت پایین خاموش کن یه طبقه بزار بالاتر فقط المنت بالا روشن باشه، توستر جون نداره برا دفعه بعد حواست باشه

خب المنت پایین خاموش کن یه طبقه بزار بالاتر فقط المنت بالا روشن باشه، توستر جون نداره برا دفعه بعد ح ...

خمیرش  سفت شده

بلد نبودم خودم درست کنم خمیر 

کاش از تو میپرسیدم خودم تو خونه درست میکردم

خمیرش  سفت شده  بلد نبودم خودم درست کنم خمیر  کاش از تو میپرسیدم خودم تو خونه درست ...

میگم بهت ، عیب نداره اولین بارت بود لم توستر دستت نبود