2777
2789
عنوان

سقط مکرر

963 بازدید | 21 پست

سلام دوستان هرکی میتونه کمکم کنه من دوتا سقط در هفته پنجم و ششم داشتم یکی بدون ساک و فقط بتا بالا رفته بود و دومی ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود که لکه بینی و خونریزی اتفاق افتاد 

ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم 

ایمنیcd19یک واحد از رنج ازمایشگاه بالاتره 

انعقادی ۴ جهش دارم که ۳ جهش هتروزیگوت و یک جهش هموزیگوت هست 

بنظر شما کاریوتایپ هم انجام بدم؟

کیا مشکل منو داشتن چه درمانی گرفتین لطفا راهنماییم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم 

منم مث شما دوتاسقط داشتم ک اولی خودبخودی بود و هفته مشخص نشد ولی‌دومی توی۷هفته قلبش از کار افتاد وتوی۱۱-۱۲هفته کورتاژ شدم

اینجور مث شما هم سراز ازمایش اینا درنمیارم

دکتر کلی واسم ازمایش نوشت ک نزدیک۳ تومن شد و تا دی ان ای هم بررسی کرده بود ک نمیدونم دیگ چ فاکتورهای داشت

دارویی نداد بهم چون نمیدونم چندتا فاکتور بود ک بالابود و گف خطرناکه واس بارداری وباید تحت نظرچندتا دکتر بشم

وازهمه جا بی خبر من همون ماه ناخواسته باردارشدم وفهمیدم قدرت خدا بالاتراز هر قدرتیه درست زمانی بود ک خیلی راضی نبودم ب بارداری و خیلی امیدنداشتم

ومیترسیدم‌وسرم‌گرم‌درس ودانشگاهم بود

ولی ازاونجای ک قدرت وخواست خدا بالاترو برتروبزرگتر ازهمه ی جهانه و تا خدا نخواد برگی نمیفته از درخت من باردار شدم با یه اقدام نصفه ونیمه ک درست حسابیم نبودش وسریع تخلیه کردم وشستم خودمو ولی خدا خواست وشد

دوسه روز بعد از این حرف دکتر ازمایش ک دادم دیدم مثبته و من حاملم

رفتم دکتر واسم انوکسان داد دورناف هرشب و چون دیابت هم بالا بود انسولین روزی چهار مرتبه وشیاف و قرص وامپول و داروهای دیگم ک بود و استراحت کامل داشتم ودارم هنوز ک هنوزه

والان با توکل ب خدا و لطف خدا وبزرگی خودش هدیه ای ک داده داره بزرگ میشه تو دلم و فروردین زایمان میکنم ان شاالله

من نزدیک مشهد زندگی میکنم

امروزم نوبت چکاب‌دارم ان شاالله همه چیز عالی ترازعالی باشه

التماس دعا

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
من حاملگی اولم سقط شد ازمایش هم دادم گفت مشکلی نداری  برای این حاملگیم ماه اول دکتر بهم شیاف ...

یک سقط طبیعیه عزیزم معمولا میگن دکترا 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
اره دکتر گفت بخاطر ترسیدن بچه ایست قلبی کرده

خداروشکر ک الان اخر راهی‌ودیگ راهی نمونده وبسلامتی زایمان میکنی طبق تیکر بارداریت

خداروشکر الهی همه ب موقع وسرموقع سالم وسلامت نی نی‌هاشون دنیا بیارن و نی نی های سالم و سلامتی باشن

منم دعا کن اگ یادت بودم موقع زایمانت

یا حتی الان ک نی نی سر موقع سالم وسلامت ب دنیا بیاد و حالش خوب باشه

خداروشکر ک الان اخر راهی‌ودیگ راهی نمونده وبسلامتی زایمان میکنی طبق تیکر بارداریت خداروشکر الهی همه ...

مرسی عزیزم انشالله که همه گی

زایمان هاشون راحت به سلامتی تموم بشه 

بدون ترس استرس نگرانی 

عشق تو دلی شون رو بغل بگیرن

مرسی عزیزم انشالله که همه گی زایمان هاشون راحت به سلامتی تموم بشه  بدون ترس استرس نگرانی  ...

تاریخ زایمانتون کی هس

طبیعی یاسزارین

من هم مثل شما دوتا سقط داشتم. به مرکز ابن سینا توی تهران مراجعه کردم و دیگه ریسک نکردم که باردار بشم.تحت نظر دکترهای اونجا باردار شدم و موفقیت امیز هم بود.

به شما هم توصیه می کنم برای بار بعد سرخود باردار نشید و حتما زیر نظر یک مرکز درمان سقط مکرر مثل رویان و یا ابن سینا باشید

سلام عزیزم  منم مث شما دوتاسقط داشتم ک اولی خودبخودی بود و هفته مشخص نشد ولی‌دومی توی۷هفته قلب ...

خدا واستون حفظ کنه منم اواخر اسفند یا اوایل فروردین زایمان میکنم

گفتید آمپول دور ناف میزنید؟

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
خدا واستون حفظ کنه منم اواخر اسفند یا اوایل فروردین زایمان میکنم گفتید آمپول دور ناف میزنید؟

اره عزیزم هرشب انوکسان میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز