2789
عنوان

مادر شوهر😐

208 بازدید | 14 پست

تو ی ساختمونیم از اول عادتش دادن بره بالا زود  چن روز نره فوری گلایه میکنن حالا ی مدته بیدار ک میش فوری میره بالا ظهر وقت ناهار منم واقن نمیتونم جلوشو بگیرم ن با زور ن با حرف دیگ عادت کرده حالا مادرشوهر اومده میگ چ وضشه تا شب میمونه خونمون دعوا میکنین میفرستیش بالا درصورتیک من اصن نمیگم برو بالا خودش قهر میکنه میره منم نمیتونم چیکار کنم درو قفل کنم نره؟ پنج سالش

خیلی راحت طلبه نوزاد بود برگش گف من بخاطر بچه مردم نمیتونم کارو زندگیمو ول کنم:/ ی روزم نموند کمکم کنه ، منم خوشم نمیاد جایی میرم بزارمش پیشش بهیچ عنوان ولی چیکار کنم بچس دلش میخاد بره اونجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازی کن... ببرش پارک...تو خونه بازی کامپیوتری و فکری کنین

خستم بخدا اشتباه ترین کاره باهم بودن کاش میشد مستقل شیم بخدا از دیشب گریه میکنم بخاطر این وض چرا نمیتونیم خونه بخریم

اگه هر روز میره وقعا حق داشته مادر شوهرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه هر روز میره وقعا حق داشته مادر شوهرت

والا اطرافمون جونشون واسه نوشون درمیرع اینم شانس منه چن روز نمیره گلایه میکنن ک بچه رو قایم میکنی نبینیم 

خستم بخدا اشتباه ترین کاره باهم بودن کاش میشد مستقل شیم بخدا از دیشب گریه میکنم بخاطر این وض چرا نمی ...

حق داری عزیزم خیلی سخته همخونه بودن... اگه شاغل نیستی به بچه داری.... الان وقت درست مردن بچه اته ولش کنی دیگه تورو قبول نداره... من خودم بچم دوسالشه هرچی ام بازی کنم باز زبونی نمیفهمم کی میخواد... ولی بچه 5 ساله درک داره... میتونی تو روز نقاشی و کاردستی و کارتون مورد دلخواهش... دیگه ماشین بازی یا. عروسک بازی.... قصه خوندن.... و یه حیون بخری... کن اینکارارو میکنم... قصه جواب داده و حیون و خیلی کم بازی و کارتون... نقاشی خراب کاری داره کاردستی ام نمیتونه صبر کنه...بچه فقط با بازی جذب میشه

خستم بخدا اشتباه ترین کاره باهم بودن کاش میشد مستقل شیم بخدا از دیشب گریه میکنم بخاطر این وض چرا نمی ...

باز میکنن پدر شوهرم میگ بچه رو اذیت نکنین اصن تکلیفشون مسخص نی یکی فکر خابشه یکی میگ بچه اذیت نش هر کاری میخاد بکنه

حق داری عزیزم خیلی سخته همخونه بودن... اگه شاغل نیستی به بچه داری.... الان وقت درست مردن بچه اته ولش ...

بدترین تاثیرشم  رو تربیت بچس ی ذرع بچه بود گریه میکرد پدر شوهرم میومد چرا میکشیش میگرف بغل میبرد خونشون