2777
2789
عنوان

شکایت از آرایشگر بدون مجوز

2105 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من هفته ی گذشته رفتم موهام رو لایت کردم کار ارایشگر خیلی افتضاح بود

دیروز رفتم ارایشگاهش و بهش گفتم این همه پول گرفتین اخر سر کار خوب تحویل ندادین

میگفت نخیر هیچ مشکلی نداره

در حالی که افتضاااح به تمام معناست کارش

تو همون حین که داشتم حرف میزدم یهو گفت برگرد دیدم موبایلش دستشه

گفتم شما حق نداری از من فیلم بگیری

پاک کن

اصلا نگفت که فیلم نگرفتم در حالیکه من واقعا نمیدونم فیلم گرفته نگرفته چند ثانیه گرفته

منم زنگ زدم 110 گفتم همچین موردی هست.آدرس خواست داشتم ادرس میدادم بازم لحظه ی آخر گفتم خانم فلانی پاک کنید فیلم رو

گفت اینجا مجموعه ی منه.... منم ادرس و دادم

اون موقع هم بهش گفتم میرم اتحادیه ازتون شکایت میکنم گفت هرکاری میخوای بکن

پلیس اومد ولی داخل ساختمون نشدن و فقط یه نامه نوشتن که اینطور چیزی پیش اومده و گفتن برو دادسرا شکایتت و اونجا پیگیری کن

تازه کم کم یادم اومد این چقدر قالتاقه

فکر کنید اول با دیدن عکس موهام گفت 3500 ...بیعانه هم گرفت وقتی رفتم گفت این مو میشه 6 میلیون

بعدم که اصلا اون کار و در نیاورد

همزمان که زیر دست دستیاراش بودم یهو یه آقا اومد وسط سالن ...که دستگاه پزشون رو درست کنه یا همچین چیزی....

فکرر کن من محجبه هستم زیر فویل و دکلره و لخت.... گفتم من حجاب دارم مشکل دارم با این کار یه چیزی الکی انداختن رو دستام....

خلاصه کلکسییون خرابکاری

آخر سرم که رفتم اتحاادیه دیدم اصلااا مجوز نداره تابلو هم نداشت الانکه دقت میکنم

راهنماییم کنید 

چکاری میتونم انجام بدم درس عبرتی بشه براش

تا فکر نکنه میتونه سر همه رو کلاه بذاره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

😑😑😑😑

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتحادیه میگه مجوز از ما نداره به ما ربطی نداره فقط میتونی فرم  معرفی مرکز غیر مجاز رو پر کنی که من پر کردم. برای اینکه بازرس بفرستن برای پلمب کردنش اونم گفت به این سادگیا و زودیا نیست چندین مرحله داره اول میرن تذکر میدن و میگن بیا مجوز بگیر اگه شرایطش رو نداشت باید تخلیه کنه بعد فلان بشه

خلاصه من امروز همش تو دادسراها بودم...

میخوام شکایتم رو سفت و سخت پیگیری  کنم.... تحت عنوان گران فروشی و فعالیت غیرمجاز و گرفتن فیلم غیر مجاز و حضور آقا در ارایشگاه زنانه

۶میلیون برای رنگ؟ زیاد نیست واقعا.؟؟؟؟؟

من موهام خیلی پره.... قیمتش برای کار خوب نرماله نه برای  این کاری که این خانم انجام داد .. خدا لعنتش کنه

بعد میگه چون تو نماز خوندی کارت خراب شده... فکرررر کن.... اینقدر آدم شل مغز باشه

اگر کسی وکیله یا سر در میاره از قانون یا تجربه ای داره بهم کمک کنه.... حتی اگه چیزی دستم و نگیره ولی همینکه بنشونمش سرجاش تا هرغلطی دلش خواست با مو و پول مردم نکنه برام کافیه... اونیم که ازم گرفته مطمینم نمیخوره ازش... اینطوری از نوک دماغش در بیاد که خودشم نفهمه از کجا خورده

کلا عاشق شکایت کردنیا 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
کلا عاشق شکایت کردنیا 

نمیدونم شانس من... همیشه میرم پول زیاد مکیدم که نیوفتم تو دردسر دقیقا میافتم تو دردسر... البته اینکه قشر زیادی حروم خور شدن هم بی تاثیر نیستگدفعه ی قبل حقم رو گرفتم ... این دفعه حتی حقمم نگیرم شکایت میکنم  نه فقط به خاطر خودم بلکه به خاطر بقیه ادمای جامعه...که بدونن پیگیر حقشون بشن.... اینا از همین روحیه ی ما مردم که ولش کن ارزش نداره بیوفتم دنبالش  سواستفاده میکننن

عزیزم ولی فک نکنم بتونی کاری کنی فقط خودتو خسته میکنی چون همینطور ک گفتی اتحادیه فقط تذکر میده اینکنه 6 تومنم گرفته به زور نگرفته ک خودت دادی با رضایت، اینکنه اقام اومده فوقش یه تعهد پر میکنه فیلمم ک پاک میکنه میگه اصلا من نگرفتم ولش کن بسپار به خدا تموم شه چون کاری از پیش نمیبری فک کنم

عزیزم ولی فک نکنم بتونی کاری کنی فقط خودتو خسته میکنی چون همینطور ک گفتی اتحادیه فقط تذکر میده اینکن ...

نه دیگه  ازم بیعانه گرفت... کنسل میکردم بیعانه رو ورمیداشت.. کلا خانم بیعانه رو به عنوان رو نما میگیره گویا....

بعد اومدم پول واریز کنم بازم یه مبلغی رو اشتباهی اضافه واریز کردم... قیمتیم که تو حضوری بهم داد با تلفنی فرق داشت....من حاضر شدم 6 تومن هزینه کنم که کارخوب تحویلم بده نه گند بزنه..بشینه سرجاش

یه داستان دیگه هم اینه که حتی بگه فیلم نگرفتم فردا روز فیلمی پخش بشه ازم اون متهم میشه... 

البته اتحادیه گفت برو شورای حل اختلاف اونجا شکایت کن... اونجا پیگیری میکنن... حالامنکه پرونده تشکیل دادم تو دادسرا .. اونجا گفتن ازش تعهد میگیرن... ولی همینکه پرونده داشته باشه..دفعه ی بعدی کسی بخواد ازش شکایت کنه میبینن سابقه داره