2777
2789
عنوان

چطور می تونم به پدرم خوبی کنم؟

94 بازدید | 13 پست

۱۰ ساله که متاهلم، شاغل هستم. بابام خیلی بیچاره هست. سه تا داداش دارم، هیچکدوم براش کار خاصی نمی کنن. مامانم هم مثل همه زنها انگار دشمن تو خونه هست. البته چند ساله حداقل ظاهر خودشو حفظ می کنه. 

تا حالا چکار کردین که خدمت به پدر محسوب میشده؟ 

خیلی کارها کردم و قدر ندونست ولی گله ای ندارم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه زن ها دشمن تو‌ خونه ان😐

اره من خودم هم هستم 😁🤭ریشه ش هم دلهای مهربان مردها با سایر زنهاست😂😂😂اولش عاشق هستی... یواش یواش میفهمی تو یکی از هزار هستی. فرقت با بقیه زنها اینه که پای ثابتی، بقیه میان و میرن‌... 

البته بابام اینطوری نیست. ولی مامانم حتی از خندیدن و حرف زدن بابام با دیگران کینه می گیره 

نیاز به دو تومن در ماه نداره. خدارشکر وضعش بد نیست. اما اگر زیاد باشه بدش نمیاد. 

پس هیچی گلم همون حواست بهش باشه و ازش خبر بگیر باهاش صحبت کن بهش سر بزن اگه احیانا چیزی لازم داشت براش بگیر و... اینا خوبه، وقتی پول لازم نداره نگه دار واسه خودت