2777
2789
عنوان

بچه یک ماهه

63 بازدید | 7 پست

مگ نباید بخوابه ،این ک از صبح ساعت ۵ بیداره.مدام دنبال سینه میگرده .ی عالمه دادم اخرم شیر خشک دادم الانم بیداره افتاده ب سکسکه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

رفلاکس نداره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها متفاوتن.دختر من به زور دو سه ساعت بیدار بود.نوه عموم که الان چندماهشه من هنوز اینو لیدار ندیدم.همش خوابه.جاریم ولی یه نوه داره این فکر کنم کل عمرش سر هم دو ساعت پشت سر هم نخوابیده باشه😂

بچه بابچه متفاوته عزیزم من دخترم هفت شب میخوابیدتاهفت صبح دیگه کل روز بیداربود اماخواهرزاده م تاشش ماه همش خواب بود طوری که بابام اعتراض میکردمیگفت هنوزخوب چشمهای بچه روندیدم

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......