2777
2789
عنوان

خانوادم برام هیچکاری نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه چقدر پول تو کارات داری؟ اگه نداری ک برو ب نام خودت بگیر یکی چ کاریه ب اونا میگی...  ...

پنج تومنی هست وهم کارت سهاممه

از گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست..
من از وقتی ازدواج کردم نه زنگی زدن نه تماس گرفتن اگه خودم زنگ بزنم که هیچ نزنم میگن شارژ نداشتیم مام ...

خیلی بده بخدا اینگار هیچکسو نداری من مامانم میگه ازدواج کردی تا خودت و شوهرت نیاید دنبالم دم خونه تا منو ببرید خونتون اصن نمیام پامو نمیزارم خونتون شوهرت بدش شاید بیاد

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
اره برو بانک بگو میخام حسبمو به اسم خودم‌کنم شناسنامه و کارت ملی میگیرن ویرایش میزنن تو سایت ب اسم خ ...

ممنون مرسی فردا حتما میرم بانک

هی خواهر چی بگم حق داری گلم  دیشب به بابام میگم داداشم و چرا میفرستی یه شهر دیگه (شمال)اونجا و ...

🥲🥲🥲

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
خیلی بده بخدا اینگار هیچکسو نداری من مامانم میگه ازدواج کردی تا خودت و شوهرت نیاید دنبالم دم خونه تا ...

منم همینم مامانم فقط بخاطر زایمانم اومده خونم هی میگه بیا بیا منم تابستون رفتم الان باز میگه بیا بیا فعلا شرایط مالیمون خوب نیست نمیتونم برم عوض اینکه درک کنه میگه بیا 😐

بابای من برای غریبه هزارتا کار میکنه از این سرشهر بلند میشه میره اونور اونوقت من خونشون بودم میخاستم ...

منم همینجوریم هر وقت مریض بشم بابام میگه براچی مریض شدی میگم مگه دست خودمه وقتی هم میگم ببرید منو دکتر هی اصرار میکنم میگه ترافیکه بعدشم جا پارک نیست شلوغه و پول دکتر و قرص و این ور اون ور خیلی میشه و حق نداری دیگ مریض بشی من حال ندارم ببرمت دکتر

بابای من برای غریبه هزارتا کار میکنه از این سرشهر بلند میشه میره اونور اونوقت من خونشون بودم میخاستم ...

😔😔😔 هرچی بگی حق داری گلم

بع نظر من اون کارت و بیخیال شو یه کارت دیگه بگیر یا بگو دزدین یا گم شده دیگه ازدواج کردی خودت میتونی ...

توش پول هست پولشو چیکار کنم میخواستم پس انداز بشه ولی ایکاش از کارت خارج میکردم

منم همینجوریم هر وقت مریض بشم بابام میگه براچی مریض شدی میگم مگه دست خودمه وقتی هم میگم ببرید منو دک ...

من از این میسوزم که برای غریبه هزارتا کار میکنن الان فلان کس زنگ بزنه بگه کاردارم پامیشن میرن خاله هام پرستار شبانه روزی دارن اینا پامیشن میرن خرید براشون میگم به مامانم بیا پیشم میگه کاردارم جلوی شوارم خیلی خجالت میکشم خواهرهم نداشتم بهتر بود یکیشون حسود اون یکی هم همش دراز کش انگار زاییده

خدایا شکرت