2777
2789
عنوان

عمل بینی

294 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من بینی مو تقریبا نزدیک یک ماهه عمل کردم بعد الان 4روز ورم پره های بینیم بیشتر شده نه ضربه خورده نه دردی داره  تا حالا کسی اینجوری شده بعد ورمش تا کی میخوابه خیلی ناراحتم 😭😭😭😭

اولا مبارکه ،دوما نگران نباش بینی یک عضو بی ادبیه هر لحظه یه ادا درمیاره...نگران نبلش حداقل ۶ماه طول ...

سلام عزیزم مرسی وای بخدا انقدر نگرانم هر دقیقه جلو اینه ام یا عکس میگیرم بینیمم استخوانی قبلش کوچکتر بود الان اینجوری شده 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مرسی وای بخدا انقدر نگرانم هر دقیقه جلو اینه ام یا عکس میگیرم بینیمم استخوانی قبلش کوچکتر ...

سلام گلم 

اصلا اصلا نگران نباش  یجوری ورمش میره خوشگلتر از قبل میشه کیف میکنی🌹

اینقدر حساس نباشید اینجوری فقط خودتون رو اذیت میکنید. من تا دو سه ماه اول خیلی به دماغم دقت نمیکردم که بخوام اذیت بشم. هنوزم بعد از پنج ماه دماغم ورم داره. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
اینقدر حساس نباشید اینجوری فقط خودتون رو اذیت میکنید. من تا دو سه ماه اول خیلی به دماغم دقت نمیکردم ...

وای پس طبیعیه عزیزم من نیم رخش خوبه ها ولی از ربرو پهنه و پره هامم ک چند روزه اینجوری شده واسه همین خواستم ببینم ک بقیه تجربشو دارن یا نه 😑

وای پس طبیعیه عزیزم من نیم رخش خوبه ها ولی از ربرو پهنه و پره هامم ک چند روزه اینجوری شده واسه همین ...

آره طبیعیه. یه زمانی ممکنه پره ها ورم کنه. یه روز دیگه نوک بینی ورم میکنه. تا چند ماه اول بینی شکل ثابتی نداره. هر دفعه یه شکل میشه. پس خودت رو اذیت نکن. هرچقدر بیخیال تر باشی بهتره. مثل من که اصلا حرص نخوردم😁

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
آره طبیعیه. یه زمانی ممکنه پره ها ورم کنه. یه روز دیگه نوک بینی ورم میکنه. تا چند ماه اول بینی شکل ث ...

خخ خوشبحالت من همش استرس دارم کوشیم فقط شده عکس بینی 🤣🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم مرسی وای بخدا انقدر نگرانم هر دقیقه جلو اینه ام یا عکس میگیرم بینیمم استخوانی قبلش کوچکتر ...

سلام عزیزم.توروخدا بگید ورم پره های بینیتون خوب شد.من یکماه ودوهفته س عمل کردم چتد روزه پره های بینیم بشدت ورم کرده ودارم دق میکنم از ترس ونگرانی