2777
2789
عنوان

دینی نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا منم اولین بارم بود کل سال لای کتابو باز نکرده بودم😂 دینی راحته واقعااا تازه مصحح های امتح ...

خیلی زیاده ولی مخصوصا از درس ۷ ب بعد کلا نوشتن ها صفحه پره پره برای همین ۱ و ۲ و خوندم 

۳ روخونی کردم 

رفتم از ۷ ب بعد خوندم چون زیادن

ن من سال دوازدهم نتونستم بخونم برای همین دروس نهاییم مونده

همون ۵ تا درس رو مسلط شو حالا ک وقت گذاشتی رو خونی کردی حیفه نمرشو نگیری

اگه وقت اضافه اومد شب قهوه بخور بیدار بمون برسون ب ۶ درس ۷ درس و اگه تونستی ۱۰ درسو بخون...

تلاشتو بکن 

آدمی شاگرد و درد استاد اوست
ار خوب اونا اینطور در نظر گرفتن ک طرف خونده یکم پیش زمینه داره  ولی من چی🥺

منم فردا دارم از درس ۵ به بعد هم نخوندم و پارسال هم نه برای کنکور خوندم نه نهایی و ۱۸ شدم و الان مطمئن هستم میشه ۲۰ گرفت تو هم میتونی حالا مگه باید تا حالا ۱۰۰ بار خونده باشی اصلا مهم نیست الان تا ظهر بشین ۶ تا ۱۰ رو رو خوانی کن و ۳ ، ۴ تا امتحان نهایی حل کن بعد ، بعد ظهر تا شب هم کل کتاب نسبت به سوال که خوندی باز یه بار بخون دیگه آخر شب یا فردا باز نمونه سوال

خیلی زیاده ولی مخصوصا از درس ۷ ب بعد کلا نوشتن ها صفحه پره پره برای همین ۱ و ۲ و خوندم  ۳ روخو ...

افرین کار خوبی میکنی منم از اخر خوندم اول اونارو بخون بعد برو اولیا که کارب ندارن الانم تا فردا خدایی خیلی وقت داری فقط الکی وقت تلف‌نکن

برای نمره بیست می خواد اون وقت شما میگی اگه وقت اضافه اومد بخون؟

گفتم تلاششو بکنه ۵ درس رو مسلط بشه اگه بازم تایم داشت بخونه تا ۱۰ درس برسه

کلا تا فردا وقت داره😐 درست متوجه شو چی گفتم بعد انتقاد کن

منم فردا دارم از درس ۵ به بعد هم نخوندم و پارسال هم نه برای کنکور خوندم نه نهایی و ۱۸ شدم و الان مطم ...

🥰❤مرسی 

حالا باید تا ۹ اینا تمومش کنم 

اومدم یه شهر دیگ ۹ شب باید راه بیفتم برم شهر خودمون بخوابم بعد بلند شم بخون تا امتحان 

تازه باید صبح زود برم کارت ورود ب جلسه بگیرم بعد برم حوزه امتحانی😑

گفتم تلاششو بکنه ۵ درس رو مسلط بشه اگه بازم تایم داشت بخونه تا ۱۰ درس برسه کلا تا فردا وقت داره😐 د ...

استاد اگه تایم نداشت چکار کنه؟ من قشنگ متوجه شدم چون می خواد بیست بگیره نه ده و دوازده.شما هم متوجه بشو اول چه سوالی پرسیده.

استاد اگه تایم نداشت چکار کنه؟ من قشنگ متوجه شدم چون می خواد بیست بگیره نه ده و دوازده.شما هم متوجه ...

اگه تایم نداشت خب نمیرسه بخونه بنظر خودت چ کاری میشه کرد؟😐😐 خدا شفات بده واقعا بیخودی دنبال هیجانی =/

ببین تنبلی نکن و قدم اول اینکه الان گوشیو بذاری کنار و بری درستو بخونی! همون روخونی هم خوبه که فقط زمینه داشته باشی خب، بعد بشین نمونه سوال حل کن و به دو دسته تقسبمشون کن دسته اول نمونه سوالات نهایی ، هر سوالی که حل میکنی حالا چه جواب میدی چه جواب نمیدی برو همونو از تو متن کتاب و صفحه‌ش بخون و قسمت ها تکراری و مهم رو حفظ کن این خودش باز مروره،معمولا خیلی دینی تکراری میاد نمیشه خیلی پیچوندش

دسته دوم رو مثل امتحان نهایی بشین حل کن و نمره بگیر برای خودت و اشکلاتت رو پیدا کن ببین کدوم درسا رو بیشتر ضعف داری 

از الان شروع کن تا فردا امتحانتو عالی بدی 

حیفه 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰