2777
2789
عنوان

رنگ و لایت مو

99 بازدید | 2 پست

سلام خانومای گل ,یه نظر سنجی !من25  بهمن ماه زایمان میکنم و الان موندم ک موهامو قبل زایمان برم رنگ و لایت سرد کنم یا بذارم اواخرش اسفند برای یه تغییر اساسی ☺️

موهامو  باب کوتاه کردم و 9ماهه بدون رنگ مشکی موی خودم شده دیگع ..کسی هست تجریه مشایه داشته باشه راهنمایی کنه و اینکع  رنگ و لایت سرد میخوای بزنی بهتره یه ده روزی زودتر بزنی حداقل یکم ریشه ها در بیاد نازتر میشه یا نه کلا موندم مرررسی راهنمایی کنین 🌹🌹

حتما بزار برای بعد زایمان. ممکنه بگی لایت که به پوستت نمیرسه و این حرفا اما باز ریسک تو بارداری خدای نکرده بچه آسیب میبینه. برای رنگ مو و لایت هم من خودم و دوستام همیشه میریم سالن دنیای چهره ها. کارش حرف نداره. عالیهههه. آدرس اینستاگرامش میذارم اگه خواستید نمونه کاراش رو ببینید.

https://www.instagram.com/leilasalehihaircolor/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید