2777
2789
عنوان

یا فاطمه

134 بازدید | 10 پست

این روز ها حال علی حال خوشی نیست آری زمانه حاصلش جز حق کشی نیست ای آنکه با تو از علی رفع خطر شد ای آنکه بازوی تو در کوچه سپر شد

صبر علی را داغ بازوی تو کم کرد

مادر بمیرم بازویت خیلی ورم کرد

داری هزاران زخم ای بانو به پهلو  شبها چگونه میشدی پهلو به پهلو

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

یا فاطمه

التماس دعا

برام دعا کنید پدرم مهرم بشینه دلش باهام اشتی کنه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله اشتی میکنه ❤

انشاالله چندساله التماس میکنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چرا قهرن باهاتون ؟

طولانیه و مسخره 

عزیزم  برو ازشون بخواه که با هاتون اشتی کنن خسته نشو انقدر برو تا دلشون رو نرم کنی

خیلی میرم

خدا کمکم کنه