2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوابن. 

پول داری نزدیک صدتومن میشه. 

نداشته باشی با بیست تومن هم میتونی خرید بکنی ولی باید بگردی.

من عکسی ندارم.ولی قیمتا هفته ایی داره بالا میره اینجوری بگم.ازاذر ماه کلی قیمتا مجددکشید بالا.

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
الان خوابن.  پول داری نزدیک صدتومن میشه.  نداشته باشی با بیست تومن هم میتونی خرید بکنی و ...

ای بابا واقعا همه چی گرونه بعدم لیست سیسمونی چیزایی ددره که حتی جاش رو نداریم مثل صندلی غذای کودک

من با ۲۴،۲۵تومن خریدم

نصف سیسمونی خرج اضافه واسرافه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
ای بابا واقعا همه چی گرونه بعدم لیست سیسمونی چیزایی ددره که حتی جاش رو نداریم مثل صندلی غذای کودک

‌صندلی غذا زویی خیلی خوبه. از سایت قاصدک گرفتم. توهرچی حتما زیاد سرچ کن و بنویس قداندازه نوع جنسش.مقایسه کن.

پارک کودک از پیکوتویز گرفتم.من چیزایی ک واجب بود رو گرفتم.بخارسرد شیامی گرفتم.

شلواربچه زیادتر.کیسه خواب گرفتم.عروسک خیلی کمتر.

تخت ینفربزرگ.کالسکه ازپیکوتویز

کریرو اغوشی نگرفتم.صندلی ماشین دلیجان800تومنی گرفتم.

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
شما چیا رو خریدی؟ بعد اینکه اگه اشکال نداره عکس تختو کمدت رو بذار برای ایده میخوام

چیزایی که واقعا لازمه وبه کار میاد،تخت وکمدم فعلا آماده نشده در حال ساخته،ولی عکسش رو از میفرستم

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!