eliagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3038 عنوان بارداری دوم 342 بازدید | 22 پست دعا کنید باردار شم سه ماهه اقدامم . دخترم ۵/۵ سالشه .. دلم بچه دوم میخواد 😢 خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏 1401/10/04 | 07:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریا_آبی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 4897 تاپیک های منو بخونی پشیمون میشی دختر منم ۵ سالشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یه تبریزی عاشق ❤
91darya عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 4079 منم بچه اولم ده سالشه نمیتونستم زودتر اقدام کنم شرایطش نبود،الان یساله میخوایم نمیشه ۳۷ سالمه فکر میکنم دیر شده نگرانم
n_abadast عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 704 سلام ان شاالله همین ماه نتیجه میگیری😍خداربهت ی کوچولوی سالم و صالح بده ان شاالله
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 منم اقدام برای بچه دومم دختر منم همسن دختر توهه یکساله اقدامم نمیشه میخوام هفته آینده برم عکس رنگی برام دعا کنید🥲 من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
eliagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3038 دکتر رفتی؟ من بچه دومم هفت ماه اقدام بودم بله هم خودم هم شوهرم تحت درمانیم .به امیدخدا🙏 خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
eliagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3038 منم اقدام برای بچه دومم دختر منم همسن دختر توهه یکساله اقدامم نمیشه میخوام هفته آینده برم عکس رنگی ب ... ان شاالله بعد عکس رنگی باردار میشی 🙏😍 خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
eliagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3038 سلام ان شاالله همین ماه نتیجه میگیری😍خداربهت ی کوچولوی سالم و صالح بده ان شاالله مرسی عزیزم ممنونم از دعای خوبت 😍😍😢 خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
eliagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 3038 منم بچه اولم ده سالشه نمیتونستم زودتر اقدام کنم شرایطش نبود،الان یساله میخوایم نمیشه ۳۷ سالمه فکر می ... نه دیر نشده خدا بزرگه نگران نباشید منم ۳۳ سالمه خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 ان شاالله بعد عکس رنگی باردار میشی 🙏😍 ان شالله توهم هرچی زودتر باردار بشی من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
مامان_دخترخوشکل عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6602 تاپیک های منو بخونی پشیمون میشی دختر منم ۵ سالشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم تا زایمانم دخترم ۵سال و نیمش میشهخودش میگفت نی نی بیار،بچه بخریعنی بازم حسودی میکنه؟
91darya عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 4079 نه دیر نشده خدا بزرگه نگران نباشید منم ۳۳ سالمه ان شاءالله شماهم هرچه زودتر باردار بشید خدا فرزند سالم و صالح بهتون بده🙏