2777
2789
عنوان

ب نظرتون من بد برداشت کردم؟؟

330 بازدید | 31 پست

شوهرعمم‌چندوقت پیش پول لازم بود شوهرمنم نمایشگاهیه،شوهرعمم گفت ماشینمو بفروش شوهرم گفت بیار بزار نمایشگاه هرچقدر فروش رفت مال خودت من سود و کمیسیون نمیخوام ازت،ک اونم قیمت بالا گذاشته بود کسی نخرید اخرش خودش اومد برد ی جا فروخت پولشو داشتن میخوردن شوهرمو عموم رفتن پولشو زنده کردن

خلاصه عصررفته

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه عصررفتم خونه عمم شوهرشم خونه بود داشتم بادخترعمم حرف میزدم‌گفتم بنگاهیا خیلی سود میکنن واین حرفا یدفعه شوهر عمم برگشت گفت ی بنگاهیا ی نمایشگاهیا نون درست نمیبرن خونه،منظورش این بود ک حروم خورن بعدعمم قرمز شد گفت منظورش شوهر تونیستا بعد شوهر عمم برگشت ک منو مطمئن کنه ک اتفاقا باشوهرمه گفت نه میدونی چیه شروع کرد ب تعریف کردن کلاهبرداری نمایشگاهیا

حالا شوهرم همیشه قسم میخوره میگه تاحالا هزار تومنو یکیو نخورده خلاصه منم اونجا سکوت کردم خیلی بهم برخورد کلا ادمی نیستم ک سریع جواب بدم احساس میکنم ب شوهرم بد کردم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
خلاصه عصررفتم خونه عمم شوهرشم خونه بود داشتم بادخترعمم حرف میزدم‌گفتم بنگاهیا خیلی سود میکنن واین حر ...

تو هر شغلی ادم خوب و بد هست

اما خب بنگاهی ها کلک و اینا زیاد دارن 

البته که منظورم همه نیستند

تو هر شغلی ادم خوب و بد هست اما خب بنگاهی ها کلک و اینا زیاد دارن  البته که منظورم همه نیستند

دقیقا درسته،اومدم توخونه میگم کاش منم میگفتم توهمه شغلا ادم بدذات هستش

خلاصه عصررفتم خونه عمم شوهرشم خونه بود داشتم بادخترعمم حرف میزدم‌گفتم بنگاهیا خیلی سود میکنن واین حر ...

تقصیر شما نیس امادگی نداشتی واسه این بی چشم و رویی. 

اگه خیلی ناراحتی یبار به روش بیار بعدا. 

بهرحال تو هر شغلی آدم حلال خورم هست حروم خورم هست دلیل نداشته توهین کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2790
2778
2791
2779
2792