2777
2789
عنوان

آدم بچه دار بشه که چی بشه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 41 پست
شاید ب زور نباشه شاید منظرماست ک بیاریمش🥺 شاید جایی ک هست بدتره شاید میخاد این دنیارو تجربه کنه لمس ...

این همه اسپرم و تخمک که بچه نشدن

چی شد مگه

به نظرم آدما اگه بدونن زندگی ایجوره

هرگز ب دنیا نمیان

من یکی چون خودم رنج بی شمار بردم

قطعه قطعه م کنن تولید مثل نمی کنم

واقعا ترسناکه

ریتم طبیعته. مثلا چقدر بچه از پدر و مادر معتاد بوجود میاد؟ چقدر بچه سرراهی داریم؟ اینا میتونستن از پدر و مادر سالم بوجود  بیان که اون طرف با روشنفکری یا هرچیز دیگه ای نخواسته بچه دار بشه. ولی به حکم طبیعت اون بچه باید وارد این دنیا میشده.

به نظر من کسی که از نظر روانی، خانوادگی، مالی، عاطفی و مسائل دیگه توانایی بچه دار شدن و ساپورت کردنش رو داره بیاره. من چند سال نیاوردم که این شرایط رو مهیا کنم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من هر انسانی که متولد میشه هدف خاصی داره تو این دنیا و یه مسئولیت مثلا همین که شما میگی زوجی نازا هستن به نظرم مسئولیت اون زوج تو این دنیا اینه یه فرزند به سرپرستی بگیرن و تربیتش کنن چون خدا خیلی مهربونه و به فکر همه هست بچه دارشدن از نظر من خیلی خوبه به شرط اینکه همه جوانبش سنجیده بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اونایی که برا عفونت و.. میرن کم نیسن مجردا مشکلات زنونشون خیلی کمتره نمیشه انکار کرد

عفونت ک بیماری نیست عدم رعایت بهداشته عزیزم ...اتفاقا الان بیشتر کیست ها و تنبلی تخمدان ها بخاطر بچع دار نشدنه..

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿

درسته و برای همین هم ما زمان ازدواج توافق کردیم به زندگی بدون بچه... با وجود همه اصرارای بقیه ولی واقعا همینم جای سواله که ب مردم چه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک بخودشون حق میدن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌روی این مسأله تاکید و پافشاری داشته باشن و اصرار !! 

من خودم اصلا به عنوان یک ایرانی دوست ندارم یه بچه رو بیارم که یک درصد هم از سختی هایی که من کشیدم رو ...

بحثم بخاطر اینکه تو ایرانم و اینا نیست، بحثم اینه خب چی؟ آخرش چی میشه؟ انقدر بچه به دنیا میاریم کجا رو پر می‌کنیم؟

یه پزشک زنان میشناسم با همین طرز فکر بچه دار نشد یعنی اصلا دوست نداشت الان که به سن ۵۰ رسیده به شدت پشیمون شده و احساس تنهایی میکنه به هر حال انسان موجودی اجتماعی ودوست داره تو جمع باشه و خانواده بهترین هست برای هر فردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بحثم بخاطر اینکه تو ایرانم و اینا نیست، بحثم اینه خب چی؟ آخرش چی میشه؟ انقدر بچه به دنیا میاریم کجا ...

من خودم ی حس خلأ وروزهای تکراری رو داشتم ونیاز داشتم به بچه که روزامو بسازه بهش برسم عشق بدم عشق بگیرم شاید خودخواهی باشه نمیدونم ولی یدونه رو دلم میخواست دومی خداخواسته س که حتما صلاح همینه وبا عشق ازخداقبول کردم واینکه موافق تک فرزندی نیستم میبینم بچه ها با پسرم رفیق نمیشن یالجشو درمیارن میگم اونی که ازخون خودشه هم بشه همراه ورفیقش وهم درآینده تنهانباشن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
جوری بچه‌هات رو بار بیار که هیچوقت همچین حسی بهشون دست نده🌷

چشم تاجایی که میشه حتما بهترینارو براشون فراهم میکنم وتمام وکمال عشق مادریمومیزارم زیرپاشون😍🙂

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔