2777
2789
عنوان

آدم بچه دار بشه که چی بشه؟😐

377 بازدید | 41 پست

سلام یه سوال خیلی تو ذهنم داره رژه میره اونم اینکه یه زن بچه دار بشه که چی بشه؟؟

جدی یکم راجبش فکر کنید؟؟ما یه بچه رو به این دنیا بیاریم که چی بشه؟ که نسلمون ادامه پیدا کنه؟مگه ما کی هستیم؟؟چقدر خودمون رو دست بالاگرفتیم که همچین کاری می‌کنیم؟

شاید جای اون بچه خوب باشه شاید با اومدنش به این دنیا مخالف باشه؟؟

می‌دونم دیگه الان یه سری میان با توجه به عقایدی که گذشتگان بهشون تحمیل کردن میگن وای نه بچه خوبه، تو هیچی نمی‌فهمی داری چرت و پرت میگی و فلان😐

یکم از دید کلیشه‌ای نگاه نکنید، از این دید هم نگاهش کنید. اونایی که بچه دار نمیشین شاید خدا داره بهتون لطف بزرگی می‌کنه.

شاید نمی‌خواد آه و نفرین اون بچه‌ای که به زور وارد این دنیاش کردین پشت سرتون باشه🙂

منم به همین فکر میکنم دلم نمیخواد یکی دیگه رو اینجا بدبخت کنم بره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زوجیو‌دیدم که عقایدشون این بود و متاسفانه اخرش بخاطر حرف مردم مجبورشدن بچه بیارن

اگه همین زوج تو یه کشوره اروپایی بودن بنظرم سره حرفشون میموندن!

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

نه میگن نسل پیدا نکنه گناهه 

حتما باید نسل همینجور ادامه پیدا کنه 

تا وقتی خدا میخاد. حتی دیدی حتی ناخواسته هم گاهی به دنیا میان 

کلا این دنیا خیلی وحشتناک 

نباید ریز بین باشی 

همه چی باید تجربه کنی 

تولید مثل در ۹۹ درصد موارد جنایته

چون فقط برای خودخواهی هست

هرگز موجودی رو به این دنیای پر از عذاب نمیارم

چون زندگی خودم ثانیه به ثانیه ش عذاب و سختی بود

بارها مردم و زنده شدم

هرچند خودمو دوست دارم

و خیلی چیزای دیگه دارم

اما زندگی سراسر عذابه

اتفاقا این روزها آمار زوج هایی که نمیخان بچه ای بیارن خیلی داره اوج میگیره. همین اطراف خودم زوج هایی هستن ک چنددساله ازدواج کردن و بیشتر درگیر تفریح و مسائل شخصی و پیشرفت فردیشون و البته رفتن از ایرانن. چون بچه ای هم بیاد با این وضعیت و استاندارد های نامطلوب اجتماعی که هر روز بیشترم میشه جز دردسر هیچی نداره. باید واقع بین بود. 

کارشناس همه مسائل

من خودم دوس داشتم از اول دنیا نمیومدم ولی پدر مادرمو نفرین نمیکنم...

خودمم دوس داشتم بچه دار نشیم ولی ب خاطر همسرم کوتاه اومدم الان عاشق پسرم هستم

تمام این احساسات فریب طبیعته...چندین ملیون سال تکامل ما رو ب اینجا رسونده که منقرض نشیم

همش بحث طبیعت و تکامله ب نظرم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)