2777
2789
عنوان

حس ششمي هست ؟؟

159 بازدید | 34 پست

درموردم چي حس ميكنيدد؟؟

جنسيت بچه هام 

تعدادشون 

ظاهرم 

خودم 

همسرم 

رابطه ام بارهمسرى 

حس همسرم 

الان باردارم حنسيت اين بچه ام 

سلامت بچه هام 

و كلا هرچي به ذهنتون مياد  دوس دارم بگيد

لطفاً بود منم لایک کن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلامممم یه سوال داشتم من میخام یه تایپیک جدید بزنم و نی نی یار تگ کنم واسه تعلیق کاربریم ولی خیلی وقته تایپیک نزاشتم و یادم رفته وقتی میخام تایپیک بزارم یه گزینش میزنه ک دریافت کننده و وارد کردن یک یا چند کاراکتر 

ینی چی 😐😐😐😐😐😬😬😬😬کاراکتر چیه اخه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلامممم یه سوال داشتم من میخام یه تایپیک جدید بزنم و نی نی یار تگ کنم واسه تعلیق کاربریم ولی خیلی وق ...

خب اون بالغ هست نوشته تاپیک بزن روش بعد بزن عنوان بنویس بعد بنویس متن ات بنویس بعد بزن ثبت

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
تا حالا نظر ندادم واسه حس ششم.ولی تو خونه و خانواده هرچی میگم همون اتفاق میوفته یا درست حدس میزنم هم ...

درموود ظاهرم بله ولي درموود شغل همسرم ن 

و اينكه دومين بارداريمه اولي سقط شد نميدونم جنسيت چي بود  

اما سومين بچم نيست

این دوتارو. مینویسم یه گزینه دیگه داره نوشته دریافت کننده بعد نوشته چنتا کاراکتر وارد کنید 

خب چرا این میاد حتما یجاش اشتباه میری این متن و عنوان نوشتی بزن ثبت

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�