2821
2789
عنوان

پولیپ رحم

690 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ... من چندماهی هست که وسط سیکل لکه بینی دارم روز ۵ قاعدگی سونو واژینال دادم گفتن پولیپ ۲۰ میلی متری دارم 

حالا دکترم میگه بهتره زودتر هیستروسکوپی کنم که بعدا برام دردسر نشه گفت سایزش هم بزرگه 

میخواستم بدونم کسی از شما همچین تجربه ای داشته ؟  اگه عمل کردین خوب شدین و لکه بینیتون قطع شد ؟ 

علایمش چیه گلم درد هم داشتی؟ لکه بینی چقدر طول میکشه

درد ندارم عزیزم ولی پریودم که تموم میشه ۳، ۴ روز بعدش لکه بینی شروع میشه اوایل ۲، ۳ روز بود قطع میشد ولی الان طولانی تر شده 

و حس فشار روی مثانه و تکرر ادرار هم دارم گاهی که از علائم پولیپ هست متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال بود از مشکلات ناشی از پولیپ رحم خسته شده بودم دیگه تا اینکه با دکتر عاطفه گرگین آشنا شدم. بعد از درمان، علائمم کاملاً از بین رفت و کیفیت زندگیم خیلی بهتر شده. ممنون از ایشون.

عه تاپیک قدیمیه

ولی من همین تجربه رو داشتم

هیستروسکوپی کردم و پولیپ درآورد ولی هیچ تاثیری تو اون لکه بینی ها نداشت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شما پولیپتون چقدر بود؟هنوز لکه بینی دارید؟

دو سانت بود

بله دارم گفتن مال فیبرومه. الکی رفتم پولیپ برداشتم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".