2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

292 بازدید | 12 پست

بچه های که نمونه بودین،شما هم اول سال(دهم)

کلا گند زدید یا من اسکلم😂تا پارسال معدلم نوزده به بالا و واقعا خوب می‌خوندم و همه کارامو انجام میدادم،امسال خیلی منفی گرفتم و معدل مستمرم شد شونزده!!!تو عمرم هجده هم نگرفتم که اینو بگیرم💀توروخدا بگید تنها نیستم و اگه شما هم اینجوری بودین اخراج شدین یا تجدید سبز،و لطفاً بهم بگی بگه تجدید سبز دقیقا چیه تو گوگل زدم خوندم ولی دقیق نفهمیدم،من فقط از اخراج شدن میترسم وگرنه خیلی برای نمره هام ناراحت نیستم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بیرونم کردن بخاطر نمره
1
12%
منم اولش بد بودم بعد اوکی شد
4
50%
از همون اول اوکی بود
2
25%
خودم از مدرسه اومدم بیرون
1
12%

گزینه ۲

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من تو نمونه دولتی هیچوقت درس نخوندم🥲

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معدل تو کنکور تاثیر داره چرا درس نمیخونی

دهم تاثیر ندارع دوازدهم تاثیر داره،بعد من نگفتم نمیخونم اتفاقا خیلی وقت میزارم ولی جواب نمی‌ده مخصوصا حفظیاتم خیلی بده و همه کتابت حفظی جز سه تاش 🥲

چندمی الان

من دیگه مدرسه نمیرم پشت کنکورم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
عععع خوش بحالتت کاش منم پشت کنکور باشم ولی مدرسه نرم 🥲🥲🥲

دیوونه🤦🏻‍♀️🤣

دوران مدرسه بهترین دوران عمر آدمه باور کن با دوستات خوش باش و لذت ببر بعد ۳ سال دیگه هیچوقت مدرسه رو نمیبینی🥲

دیوونه🤦🏻‍♀️🤣 دوران مدرسه بهترین دوران عمر آدمه باور کن با دوستات خوش باش و لذت ببر بعد ۳ سال دیگ ...

داداش بنده درونگرا هستم و علاقه به این کار ندارم......و البته تا کلاس نهم حالشو بردم ولی مدرسه تنها جایی نیست که آدم دوست پیدا می‌کنه 😐😂چرا فقط به دوست فکر میکنین و به دفاعی و دینی فکر نمیکنینننن

داداش بنده درونگرا هستم و علاقه به این کار ندارم......و البته تا کلاس نهم حالشو بردم ولی مدرسه تنها ...

بابا مگه اونا چین اخه ما خودمونم همشونو خوندیم دیگه🤣

تاریخ، دفاع، تفکر، جغرافیا، سلامت، هویت بازم بشمارم؟😂😂😂😂😂

نه ولی بعدش مشکلات ادم خیلی بیشتر میشه من خودم اون دوران دغدغه هام خیلی کوچیک بودن اونارو هم با دوستامو کلاس ورزشو شیطنتای تو سرویس مدرسه فراموش میکردم🥲😂 اما مشکلات الانم کجا و چهار سال پیش کجا

بابا مگه اونا چین اخه ما خودمونم همشونو خوندیم دیگه🤣 تاریخ، دفاع، تفکر، جغرافیا، سلامت، هویت بازم ...

همچین میگی خوندی انگار الفبا یاد گرفتی خوب سختن برا من🗿من ترجیح میدم مدرسرو تموم کنم حالا مشکلات بعدش برام مهم نی‌ فقططططط تموم شهههههه،و البته پول سرویس الان از یک تومن تا دو تومن هست شهریه مدرسه هم تا بیست و پنج میلیون.چرا بخاطر خوش گذروندن با دوستان آدم باید پول بده آخه......البته میدونم چی میگی هاااا منم دلم برای دوران ابتدایی تنگ شده یا حتی دوره کرونا که آنلاین بود😂 بعضی از بچه ها واقعا تو مدرسه خوش میگذرونن ولی من جوریم که نمتونم و از شلوغی بدم میاد🗿

همچین میگی خوندی انگار الفبا یاد گرفتی خوب سختن برا من🗿من ترجیح میدم مدرسرو تموم کنم حالا مشکلات بع ...

عجب🤦🏻‍♀️😂😂😂😂