2789
عنوان

خیانت شوهر

4935 بازدید | 30 پست

سلام خانوما نمیدونم از کجا شروع کنم...😭 فقط میتونم بگم لعنت به هرچی مرد هوس بازه من زمین شناسم و ۲۷ سالمه حدود یه هفته پیش به خاطر ماموریت کاری رفتم یه شهر دیگه دیشب خیر سرم خواستم شوهرمو سورپرایز کنم و چند روز زودتر از موعود برگشتم خونه...یه شاخه گل تو دستم گرفته بودم دیدم از خونه صدای آه و ناله میاد درو باز کردم و اون چیزی که نباید رو دیدم...اینقد شوکه شدم نمیدونم کی بیهوش شدم و اون زن هرزه که نمیشناختمشم رفت و به هوش اومدم خدایا آخه چرا من؟! اصلاً به ذهنم نمی‌رسید که شوهرم اینکاره باشه از دیشب اینقد حالم بده بدنم میلرزه نمیتونم از جام تکون بخورم شوهرم هزار بار از دیشب هی معذرت خواهی میکنه التماس میکنه ولی من تصمیمو گرفتم طلاق میگیریم مهریه هم میذارم اجرا فقط خدا لعنت کنه مرد عوضی رو تو یه شب نابودم کرد نابود...😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی‌دونم راسته یا نه اما اگه راسته طلاق فقط

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

باور میکنم یکی اشنا ما مسافرت بود زنگ میزنه ب شوهرش ک تو خونه با رفیقش بود بعد یهو از اونور صدای......  میاد بعد قطع میکنه شوهرش هر چی زنگ میزنه جواب نمیداده بعد خاموش میکنع همون روز برمیگرده ولی شوهرش زیر بار نرفت ک نرفت

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤