2821
2789
عنوان

بیاین تاپیکم

33 بازدید | 11 پست

اگه صدای کسی یجوری باشه مثلا ر رو نتونه تلفظ کنه ش رو بد تلفظ کنه یعنی به اصطلاح شینش بزنه و در کل صداشم یجور باشه باید چکار کنه؟  

کجاها میتونه بره برا مشکلش؟ 

این خودش همینجوری مثلا برادرم با داییم س رو ش میگن مثلا ب جای اینکه بگن منصور میگن منشور 

زبونشون نمیچرخه ک کلماتو کامل بگن عزیز

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خودش همینجوری مثلا برادرم با داییم س رو ش میگن مثلا ب جای اینکه بگن منصور میگن منشور  زبون ...

من س و ش رو اشتباه نمیگم که نفهمه طرف مقابل فقط یجور میگم 

ولی ر رو اشتباه تلفظ میکنم 

بستگی به سنش داره اگه سنش کم باشه راحتتره بر طرف کردن مشکلش البته سن بالا هم میشه ولی سخته 

برا بچها ک میگن تخم بلدرچین حالا امتحان کنین شاید جواب گرفتین 

و اینکه گفتار درمانی موثره 

و همچنین اگه قبلا میتونسته و یهو اینطور شده بهتره بره روانشناس چون مشکلات عصبی و تهاجمی باعث این شده

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)
بستگی به سنش داره اگه سنش کم باشه راحتتره بر طرف کردن مشکلش البته سن بالا هم میشه ولی سخته  بر ...

ن برای خودم میخوام 21سالمه و ن از بچگی این مشکل رو داشتم گفتار درمانی کارش چیه؟ 

ن برای خودم میخوام 21سالمه و ن از بچگی این مشکل رو داشتم گفتار درمانی کارش چیه؟ 

پزشکه 

کار میکنه و تکراره و یسری کارا ک من نمیدونم دیگه و تاثیر داره برا پسر عموم تاثیر داش 

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)
ممنونم پسرعموتون چند سالش بود و مشکلشون چی بود؟ 

سنشو نمیدونم ولی خوب از بچگی مشکل تلفظ یسری کلماتو داش